Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Transformer XT

Concord Transformer XT

Transformer XT fra Concord er en autostol til børn fra ca. 3-12 år, da den passer til børn der vejer fra15-36 kg.

Transformer XT har 3 lag stødabsorberende lag, der sikrer den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af en sidekollision. Samtidig har autostolen en lukket skalform, der gør at sikkerheden er i top.

Generelt byder Transformer XT på høj sikkerhed. Autostolen blev testet i 2009, hvor den fik et godt testresultat på 70 %. Testresultatet var blandt andet 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed, samt i kategorien for brugervenlighed.

Hovedstøtten på autostolen kan justeres i takt med at barnet vokser. Men det ikke kun hovedstøtten der sørger for at sikkerheden og komforten følger med, også skulderbeskytterne kan justeres i bredde og højde. Der kan også hurtigt og nemt skiftes mellem ligge og sidde position på autostolen.

Transformer XT monteres med Isofix for at give den bedst mulige sikkerhed. I autostolen sættes barnet fast med bilens 3-punktssele. Seleføringen er lavet så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast i autostolen.

For at give den bedste komfort, er autostolen lavet i blødt formskum. Armlænene er ligesom resten af autostolen lave ti blødt polstret stof, som nemt kan tages af hvis det skal vaskes.

ADAC test resultat for Concord Transformer XT

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.