Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Aton Belted Base

Billede på vej

Aton Belted Base er en base fra Cybex. Med en Cybex Anton Belted Base er det let, at montere sin autostol i bilen. Alt du skal gøre er, at klikke din autostol på basen, og indikatoren vil vise dig om du har fået gjort det ordentligt. For at undgå ulykker er det vigtigt, at autostolen bliver klikket ordentligt på.

Selve Aton Belted Base er let at montere, dette gøres let med et nemt beslag, der følger med når du køber Aton Belted Base. Så snart basen er monteret, kan du blot lade den sidde, når du forlader bilen, og nøjes med at tage autostolen med dig.

For ekstra stabilitet har Cybex Aton Belted Base også et støtteben, der hjælper med at holde basen på plads. Det er selvfølgelig også vigtigt at have en autostol der passer til basen, det gør en Aton stol fra Cybex, med sikkerhed.

12 kommentarer

 1. Jeg står og skal vælge en stol til min kommende baby og valget er faldet på Cybex, enten Aton 5 eller Aton Q – vil du anbefale en frem for en anden?

  Og så ift. base – jeg har ikke ISOFIX i bilen, så jeg har kigget lidt på en selebase, for at gøre det lettere for mig selv, når jeg også har en 3-årig jeg skal have proppet i bilen.
  Men er der forskel på sikkerheden ved en selebase vs. at montere direkte med bilens sele? Eller er det kun for at gøre det lettere for mig selv?

  Og så loge til sidst – kan det passe at Aton Q passer på Q Fix basen og Aton 5 passer på Aton 2 basen? Og at begge baser er til selemontering?

  Mvh. Kimie.

  1. Hej Kimie,

   Der er ikke den store forskel på de stole, så det er lidt lige meget om det er den ene eller anden. Men Q modellen kan ikke sidde i Cybex selebase.

   Hvis du ser på testen, så er der ikke den store forskel på med/uden base – heller ikke med/uden isofix base. Men det er også fordi de stole er monteret korrekt. Hvis man montere selen forkert, så er den jo slet ikke sikker.

   Så du skal være meget OBS på, at montere stolen korrekt, hvis du kun montere med bilens sele – og det skal du være HVER gang.. Med selebasen kan du godt bruge den en uge eller sådan inden du lige tjekker om den er monteret korrekt, da den ikke rykker sig særligt meget.

   Ja det er korrekt, at de passer sådan på baserne. Du skal have fat i i Aton 2 basen til sele – den findes både i en isofix og sele model.

   Mvh

 2. Hejsa, tak for en super god side..:-)
  min kæreste og jeg har vundet en Cybex sirona M size, med isofix base
  Men vores bil har ikke isofix i sædet. Så kan man få en base man kan monterer med sele, som passer til denne type autostol og hvilken en base passer?.
  Håber i kan hjælpe.
  Vh Glen

 3. Hej.
  Fantastisk side!!!
  Mit spørgsmål går på, om Cybex Aton 3S passer til denne base? Eller skal vi have ISO fix base (som kan monteres med sele), da vi ikke har ISOfix?
  Mvh Lena

  1. Hej Lena,

   Jeg mener faktisk, at denne base passer til Aton 3s, men er lidt i tvivl (Cybex laver så mange stole med navnet Aton, at det kan være svært, at huske, hvilke modeller, der passer sammen).

   Men prøv det evt. i nærmeste babybutik.

   Mvh

 4. Hej og tak for en god side:)

  Kan du svare på om sikkerheden for Cybex Aton 3 er bedre med en selebase end monteret korrekt i 3-punktsselen?. I de tests du har liggende ligner det nemlig at sikkerheden er lige god. Vi vil sjældent tage autostolen ud af bilen.Synes ikke butikkernes rådgivning virker så kompetent.

  På forhånd tak og mvh. Nina

  1. Hej Nina,

   Nej test resultatet siger, at sikkerheden er den samme. Men nu har jeg selv skulle monter vores babystol et par gange i en sele og må sige, at jeg ikke var tryg ved det. Jeg synes på ingen måde, at stolen stod godt nok og skulle jeg vælge, så blev det i en selebase.

   I skal virkelig være sikre på, at stolen er monteret korrekt og det er altså lidt nemmere i en selebase. Så hvis i har muligheden så vælg en selebase.

   Mvh

 5. Vi har en Cybex Aton og en isofix base, men vi har nu også brug for en belted base og har fundet en Cybex Aton 2 belted base. Kan denne bruges til vores stol, når stolen ikke er en Aton 2?

  Håber du kan hjælpe

  Hilsen Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.