Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Juno M-Fix

Cybex har haft stor succes med deres Juno stol og nu har de sendt næste version på gaden – Juno M-Fix.

Juno M-fix fra Cybex er til børn i alderen 9 måneder til 4 år eller med vægten 9-18 kg. Det er en utrolig behagelig autostol med god komfort og som er let at montere. Den kan både monteres med 3 punktsele eller Isofix. Fordelen ved at benytte Isofix er, at det giver en øget sikkerhed, men det er smart, at man let kan tage autostolen af og benytte den i biler uden Isofix.

Du kan både justere sikkerhedspuden, ryggen og hovedstøtten. Det gør den til en rigtig god autostol for dit barn at vokse i, da den kan justeres, så du kan være sikker på, at både sikkerhed og komfort er i højsædet. Hovedstøtten kan justeres i hele 8 forskellige positioner. Ryglænet justeres, så det passer til jeres bil, eller hvis I tager autostolen ud og benytter den i anden bil uden Isofix.

Den er meget sikker, da den f.eks. benytter deres patenteret sikkerhedssystem L.S.P. Det gvier en optimal beskyttelse mod sidekollision. Det er vigtigt, da der ofte sker mere alvorlige skader ved denne slags uheld, derfor er det vigtigt, at barnets hoved bliver beskyttet optimalt. Det er det, du kan være sikker på med L.S.P.

For øget komfort har de også et smart luftcirkuleringssystem. Det gør, at varmen fordeles rundt i hele stolen, og dermed er den også behagelig at bruge på en varm sommerdag.

Stolen vejer kun 6,8 kg., så den er let at flytte fra den ene bil til den næste.

Ingen kommentarer

 1. Hej Kristian,
  Tak for en god og informqtiv side.

  Jeg har kigget lidt på cybex juno og pallas, men tænktr på om der stadig er usikkerhed omkring hvorvidt beskyttelsespuderne er farlige eller ej?
  Læste også et sted at slanke børn ikke altid sidder så godt fast med beskyttelsespuderne? Er dette ændret i den nye regulærbare beskyttelsespude eller er det stadig en ulemle?

  Vores datter er 14 måneder og høj og slank. Hun er ved at være vokset ud af sin cybex aton, som vi har været meget glade for, og derfor har jeg kigget en del på cybex’ modeller.

  På forhånd for hjælpen ?

  Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.