Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Sirona S i-Size

Vejer dit barn under 18 kg, og er det lavere end 105 cm?

Så kunne Sirona S i-Size autostol muligvis være et oplagt valg til dit barn. Autostolen er designet til at give god komfort, støtte og sikkerhed til din baby eller dit barn. Sirona S i-Size autostole findes i otte forskellige farver, så de passer til enhver smag og bil.

Bekvem og sikker autostol

Sirona S i-Size er en autostol for børn fra nul til cirka 4 år. Autostolens hovedstøtte kan indstilles i højden, så den kan tilpasses barnets udvikling.

Autostolen har fået gode resultater i kategorien brugervenlighed i test. Autostolen kan monteres fremadvendt og bagudvendt ved hjælp af en 360 graders rotationsmekanisme. Ved en frontalkollision giver bagudvendt montering ideel sikkerhed til babyen, der er under 16 måneder gammel (76 cm).

Fremadvendt montering giver mulighed for kontakt med dit barn, når autostolen er placeret på bilens bagsæde, og du sidder bag rettet. Autostolen justeres nemt til sidde- eller hvileposition med en hånd.

Den 360 graders drejemekanisme giver dig lettere adgang til autostolen, når dit barn skal placeres i og tages ud af sædet. Det mindsker risikoen for skavanker med din ryg og nakke og stød på barnets hoved.

Sirona S i-Size autostol beskytter dit barn, hvis I skulle blive udsat for front- eller sidekollision. Autostolen er designet med lineær sidekollisionsbeskyttelse. Hermed beskyttes barnet ved, at kræfterne fra en sidepåkørsel bliver mindre. Ved fremadvendt montering i autostolen styrkes dit barns sikkerhed ved en frontkollision ved hjælp af energireducerende teknologi. Autostolens hovedstøtte glider nedad og aflaster barnets nakke i tilfælde af frontkollision.

Sirona S i-Size har fået en ok bedømmelse i 2018 testen, men er lidt efter de andre stole i klassen. Hvis du har brug for dreje funktionen, er der således andre modeller du bør se på.

ADAC test resultat for Cybex Sirona S i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
64 ★★★★ ★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.