Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution B-Fix

Her får du en autostol til børn, som blev vurderet til at være det bedste i klassen i 2020. Der er da også tale om et sæde, som er ret lækkert designmæssigt. Desuden er det et af de allermest sikre, der på markedet.

Sædet kan bruges i mange år, hvor det kan beskytte dit barn, mens det sidder i bilen. Det er udstyret med den smarte isofix-system, som gør det nemt at fastgøre og løsne sædet i bilen. Desuden er det med til at stabilisere sædet bedst muligt.

Du får meget stor siddekomfort og meget stor sikkerhed for pengene, når du sikrer dit barn i en Cybex Solution B-Fix.

Tysk design og sikkerhedskriterier går hånd i hånd i dette autosæde. Det fås i flere flotte farver med detaljer i rødt plast. Sædet er velpolstret og ergonomisk korrekt i designet. Sikkerheden er helt i top, og især oppe omkring barnets hoved er der godt med beskyttelse.

Alt i alt får du en virkelig sikker og flot autostol, som barnet kan bruge i ret mange år. Med design og sikkerhed i top få du et super godt produkt. Det er meget vigtigt, når det er dit barns sikkerhed i trafikken, det handler om.

Vælg den farve på Cybex Solution M-Fix SL, som passer bedst til din bil – eller vælg barnets yndlingsfarve blandt mulighederne. Så er familien godt kørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.