Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution M-fix SL

Solution M-Fix SL fra Cybex er en autostol for børn i alderen 3-12 år, det svarer til en vægt på 15-36 kg. Det er en meget behagelig autostol, fordi den har en række justeringsmuligheder og den er lavet på en måde, som giver ventilation i autostolen, så den er behageligt for dit barn at sidde i, selvom det er varmt i bilen.

Da den netop skal gælde for en bred aldersgruppe, kan du justere højden på hovedstøtten i 12 niveauer. Det gør også, at du kan bruge den i mange år.

Der er tænkt sikkerhed ind i hele produktionen af stolen, og det kan man godt mærke, da den er bygget til at beskytte skuldre og hoved. Det er via sikkerhedssystemet L. S. P., som giver sidekollisionsbeskyttelse. I tilfælde af et uheld, er stolen bygget sådan, at barnets hoved bliver beskyttet optimalt. Selv hvis dit barn falder i søvn, er stolen bygget på en måde, som sørger for, at hovedet bliver, hvor det skal.

Derfor fik stolen 76% i autostol testen i 2017, hvis gør den til en af de bedste jf. testen.

Stolen kan både monteres med og uden Isofix, men det anbefales, at du benytter isofix for ekstra sikkerhed og stabilitet. Det gør også, at den kan monteres på alle sæder, men Cybex anbefaler, at du monterer den på bagsædet for, at øge sikkerheden for dit barn.

Stolen er ikke produceret til det danske marked, hvorfor du bør se på Cybex Solution M-fix

ADAC test resultat for Cybex Solution M-fix SL

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

12 kommentarer

 1. Hej Kristian
  Jeg kan ikke på Cybex hjemmeside se, at M-fix er godkendt til Alfa Romeo Giulietta, selv om den er godkendt til ældre Alfa Romeo modeller, og Giulietta har ISOFIX. Ved du hvorfor? Det gælder tilsyneladende også mange andre Cybex stole.
  Kan man få den godkendt?
  Kender du til nogle stole i kategorien 15-36 kg / 4-12 år, med ISOFIX som er godkendt til Alfa Romeo Giulietta ?

  mvh

 2. Hej

  Jeg har fundet Pallas M-fix SL til salg på dansk hjemmeside og den tester jo lidt bedre end den alm. M-fix. (72% vs. 68%). Det lader til at m-fix SL er testet i 2017 og Alm m-fix i 2015?
  Men så læser jeg på FDM, at m-fix SL stolen ved test, hvis ikke isofix benyttes, står så ustabilt på sædet, at FDM fraråder at bruge stolen. Nu er jeg blevet usikker på køb af denne stol, da den jf. din side er testet med 72% både med og uden isofix, men FDM skriver det andet – Og der vil være tilfælde, hvor stolen skal bruges uden isofix – f.eks. ved legeaftaler.
  Hvordan synes du jeg skal forholde mig til de meget forskelige test resultater?
  og ved du hvad forskellen er på den alm M-fix og M-fix SL – hvad er årsagen til, at de ikke opnår samme testresultat?

  Jeg har i stedet overvejet at købe en Kiddy Guardianfix 3 – men jeg kan intet finde om, hvordan denne stol tester uden pude – altså når den skal benyttes kun med bilens sele. Ved du noget om dette?

  Håber du kan give lidt råd, da jeg nu er blevet usikker på Pallas m-fix SL.

  mvh
  Stinne

 3. Hej

  Jeg har fundet m-fix SL udgaven til salg på nettet i dk – og den klarer sig jo en smule bedre end den alm m-fix (m-fix 68% og m-fix SL 72% procent) – men så læser jeg på FDM, at den, hvis ikke isofix benyttes, så er den så ustabil på sædet i testen, at de ikke anbefaler brug af stolen – dette undere jeg mig over, da m SL (uden isofix) også har fået 72% i test resultat jf. din side – nu bliver jeg usikker på købet af denne stol, da der vil være tilfælde, hvor stolen skal kunne bruges uden isofix f.eks. ved legeaftaler.
  Hvad tænker du om dette og kender du til den store forskel i testresultatet for denne stol?
  – og så har jeg tænkt på om det ville være bedre at købe en Kiddy Guardianfix 3 – men jeg kan ikke finde noget om, hvordan den tester uden puden – altså når den skal fungere alene med bilens sele. Ved du noget om dette?

  mvh
  Stinne

  1. Hej
   Jeg har modtaget stolen fra Uberkids uden problemer. Lidt lang leveringstid men det var helt som forventet.
   Fin info undervejs og mulighed for at følge pakken.

   Meget fin stol ser det ud til – M Fix
   Vores ældre datter har X2 Fix – som fungerer fantastisk

 4. Hvilke af de to stole vil du anbefale ? altså af M-fix og M-fix sl ? har fundet sl til en god pris i tyskland nemlig, men vil jo ikke købe den hvis det er en dårligere stol eller omvendt. undre mig bare over at den kun kan fås i udlandet og om der er en hage ved det ? eller er der en helt tredje stol der er endnu bedre til en på 4 år og meget snart 18 kg ?

 5. Hej
  Jeg har kigget en del på denne stol.
  Men jeg kan ikke finde ud af hvad forskellen på denne sl model er i forhold til den “alm” m-fix model ?
  Og hvorfor er denne ikke lavet til det danske markedet ?

  1. Hej Helle,

   Der er ikke de store forskelle. Cybex vil ikke fortælle, hvorfor den ikke er til det danske markedet, men jeg tror det har noget med prisen at gøre.
   Denne må måske sælges online i resten af europa og i Danmark vil Cybex gerne afholde forhandlerne fra at sælge online, da det sænker priserne.

   Mvh

 6. Hvordan kan det være, at denne stol ikke er til salg i DK? Vi er på udkig efter en stol til vores pige i denne vægtklasse og det er da ærgeligt ikke at kunne få fat i en stol, som ellers klare sig fint i tests.

  1. Hej Frederikke,

   Det er åbenbart en ny strategi fra Cybex side. Jeg har spurgt dem, men de har ikke ville svare.
   Der er ikke den store forskel på denne og den alm M-fix – så du får ikke en dårlige stol ved, at købe den anden model.

   Mvh

   1. Hej
    Vil bare lige sige at jeg på en anden side (måske Cybex Facebook – engelsk tror jeg) fandt en forklaring der gik på at SL var Silver Line og bla. ikke havde mulighed for at vippe hovedstøtten tilbage og kom i andre og færre farvevarianter. Men ved ikke om det passer?
    På den Cybex-side jeg kan finde om SL-modellen er vippefunktion på hovedstøtten ikke nævnt – men derfor kan det jo godt være at den er der. Der er 20 pund forskel i pris (06 januar 2018)

    ( Købte M-fix billigt fra ûberkids i England – så må vi se om den dukker op uden problemer.. 🙂
    Vi har været super glade for Solution X så derfor den type vi skulle have igen.)

    Tak for en super god side.

    /Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.