Autostol.dk

Fra bloggen

15 kommentarer

   1. Vores datter sidder ikke særlig godt i m-fix.
    Er vild med at Q kan udvides i både højde og bredde.
    Er der andre end cybex og kiddy der gør det?

    Mvh Tina

    1. Ok – ja så er den jo ikke en mulighed.

     Enig i, at det er vildt smart, at den kan udvides, men det er ikke en funktion jeg har set ved andre modeller end dem du selv nævner. Så er det kun højden de kan indstilles i.

     Mvh

   1. Hej Kristian
    Er der nyt om tidshorisonten? Skal snart investere i ny autostol, og er interesseret i at vide mere om q-fix.
    Hilsen
    Jannik

    1. Hej Jannik,

     Jeg havde godt nok håbet, at der var et testresultat af stolen i oktober testen, men den var desværre ikke med. Men derfor skal i ikke snydes for en beskrivelse af stolen, så jeg ser lige om ikke jeg kan finde tid til, at få set på de nye stole jeg har lagt online.

     Mvh

 1. Hej igen
  Tillader mig at spørge igen om du ved noget nyt om denne autostol ? Ved du om den kommer med i test for 2014?
  god dag 🙂

 2. Hej Kristian
  Først 1000 tak for en dejlig webside, som jeg nyder godt af! Det er rigtig rart at du er så passioneret omkring sikkerheden og informationer, som vi andre kan drage nytte af.
  Vi har været ud og se på autostol 15-36 kg og blev anbefalet cybex solution q-fix …… men kan se at du nævner at der kommer en test i maj mdr. Er det her på siden den kommer ?
  Jeg vil nemlig gerne vide lidt mere om fordele og ulemper ….. der var ingen ulemper jf. ekspedienten i butikken.
  God weekend 🙂

  1. Hej Lotte,

   Testresultatet kommer du til at kunne se her https://autostol.dk/test-af-autostole/ – og den kommer midt i maj. Jeg håber den er med i testen, men ved det ikke med sikkerhed.

   Testen kommer også hos TÆNK, hvor du kan købe adgang og se alle de underliggende resultater, men de overordnede informationer viser jeg på autostol.dk

   Jeg kan ikke sige det store om stolen før den er testet – slet ikke om ulemperne, så jeg vil råde jer til at vente. Det er tidligere set, at stole som ikke har “ulemper” dumper i testen.

   Mvh.

 3. Hej!

  Kender du BabyGarage.de? Stolen er jo helt ny og kun den sorte er kommet til DK. Testmæssigt må man vel formode, at den er mindst ligeså god som Solution X2 fix eller?

  1. Hej Helle,

   Nej det gør jeg ikke – men da Solution Q-fix ikke må sælges online – skal du passe på, at det ikke er en fake webshop. Jeg ved ikke om det er, men du skal passe på.

   Du kan desværre ikke sige, at den er mindst lige så god som Solution X2 Fix – så du må vente på test resultatet som kommer her sidst i maj måned.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.