Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution Q2-Fix

Billede på vej

Solution Q2-Fix er den nye topmodel fra fra Cybex i 15-36 kg. klassen og kan bruges fra barnet er 3-12 år.

Cybex Solution Q2-Fix er fra deres Platinum sortiment, hvilket betyder, at stolen har de fineste materialer, bedste funktioner og et hav af indstillingsmuligheder.

Cybex bruger ikke hvileposition, som mange andre producenter, men de har i stedet deres vipbar hovedstøtte, som kan ligges tilbage når barnet skal sove. Ikke alle forældre er lige begejstrede for det, da barnet stadig nemt falder forover når det sover.

Stolen kan stadig vippe i ryggen, men det må ikke bruges som hvileposition. Det er for, at kunne indstille stolen perfekt til hældningen på bilens sæde.

Stolen monteres med isofix direkte i bilens forankningspunkter, men den kan også monteres med bilens 3 punkt sele og dette betyder, at stolen passe i mange flere biler – dog skal du altid huske, at tjekke om stolen passer i bilen.

Cybex Solution Q2-Fix har hele 11 højde positionsindstillinger og du har også mulighed for, at indstille bredden, så der bliver mere plads i takt med, at barnet vokser.

Stoffet i Solution Q2-Fix er udviklet til, at give den maksimale luftcirkulation for højere komfort for barnet.

Til sidst har Cybex også smækket deres LSP-system i stolen for, at yde den maksimale sikkerhed. Desværre har Cybex endnu ikke haft stolen med i autostoltesten, men mon ikke den kommer.

5 kommentarer

 1. Jeg er så ærgerlig over at have købt denne stol, da vores dreng sover virkelig dårligt i den. Han sidder skævt i stolen, og hovedet falder enten bagover eller til siden. Butikken sagde, vi ville blive SÅ glade for den. En anden butik roser den også til skyerne, og jeg må nok sige ikke at være enige med dem. Overvejer stærk at sælge den og købe en anden, selvfølgelig med isofix. Aner dog ikke hvad det skal være i stedet for.

  1. Hej Inge,

   Det er godt nok træls. Hvilepositionen kunne være meget bedre i den.

   Jeg synes du skal se/prøve en maxi cosi rodifix og se om det er bedre. Den har en meget bedre hvileposition.

   Mvh

 2. Er så glad for stolen til min søn. Min søn er også rigtig glad for den.
  Et virkeligt plus, ud over sikkerhed, er at han sidder så fint og sover i den uden at hovedet ryger forover.
  At jeg ikke giver den topkarakter er pga at jeg ikke kan finde den i en dansk test af autostole.

 3. Cybex solutions Q2 fix
  Synes barnet sitter dårlig i setet både når det er våkent og når det sovner. Når barnet sover vipper hodet enten bakover eller forover. Savner mulighet for å stille inn bredden på hodestøtten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.