Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution S-Fix

Solution S-Fix er den nyeste model i Solution-serien fra mærket CYBEX og er udviklet og designet i Tyskland. Modellen er videreudviklet med flere funktionelle og sikkerhedsmæssige detaljer.

Den fleksible autostol kan tilpasses barnet igennem sin udvikling fra 3-12 år og er designet med de nyeste, sikkerhedsmæssige løsninger på området.

Kombinationen af høj komfort og optimal sikkerhed

Autostolen er konstrueret med barnets sikkerhed og komfort i fokus. Stolens vipbare hovedstøtte hindrer barnets hoved i at falde forover, når barnet sover, og er en afgørende sikkerhedsforanstaltning i tilfælde af biluheld eller påkørsel.

Sikkerheden omkring barnet er derudover sikret igennem autostolens L.S.P-system (Integreret Lineær Sidekollisionsbeskyttelse), som gør det muligt at udvide Solution S-Fix autostolen til nærmeste sidedør.

I tilfælde af påkørsel fra siden kan L.S.P-systemet reducere anslagskræfterne med op til 25 % sammenholdt med en autostol uden denne udvidet sikkerhedsfunktion.

Den vipbare hovedstøtte kan indstilles til 3 forskellige positioner og derved tilpasses barnet.

Hovedstøtten kan desuden gradueres i højden og har i alt 12 forskellige positioner, som gør Cybex Solution S-Fix en særlig fleksibel og personlig autostol, som enkelt tilpasses det pågældende barn og den fysiske udvikling.

Komforten omkring barnet er skabt af autostolens integrerede ventilationssystem, der balancerer barnets kropstemperatur på varme dage. Systemet fungerer igennem to kanaler, som løber igennem både sæde- og rygdel.

Derudover er autostolen designet med en ekstra bred og dyb siddepude, så barnet er sikret optimal siddekomfort.

Enkel montering med ISOFIX funktion

Dette både praktiske og fleksible design er medvirkende til at forlænge autostolens levetid betydeligt, da den kan følge barnet igennem flere år.

Solution S-Fix monteres nemt til sædet med ISOFIX-connect funktion, der ’klikkes’ på bilens ISOFIX-monteringspunkter. Uanset om den pågældende bil er udstyret med ISOFIX eller ej, er autostolen mulig at montere, da autostolens connectorer simpelt kan foldes væk.

ADAC test resultat for Cybex Solution S-Fix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.