Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution Z i-Fix

I forhold til denne version af Cybex Solution Z så får den lige en ekstra skalle, når det kommer til kvalitet. Den har fået prisen som den bedste i klassen i 2020. Der er da også tale om en autostol i særklasse. Sædet er velegnet til det mellemstore barn, og det kan passe til et barn, der vejer op til 50 kg. Det er med til at gøre det til et robust og meget sikkert sæde.

Den fleksible autostol kan vokse i takt med barnets vækst, da det kan justeres flere steder. Desuden er det godt ventileret og ualmindelig sikkert. Desuden kan ryglænet synkroniseres med bilsædets ryglæn, det øger siddekomforten og sikkerheden.

Cybex Solution Z i-Fix kan justeres både i højden og i bredden. Desuden har den en patenteret vipbar hovedstøtte. Det gør sædet til en model, der kan være lige komfortabel og ergonomisk korrekt uanset barnets størrelse.

Sikkerheden følger naturligvis også med barnets vækst. Det er tænkt på alle detaljer ved denne autostol.

Alt i alt får du en autostol fra Cybex, som er solidt, sikkert, komfortabelt og ergonomisk rigtigt. Det kan vokse i takt med det mellemstore barns vækst. Derfor kan barnet have dette sæde i flere år. Bestil gerne et Cybex Solution Z i-Fix i din foretrukne farve med det samme. Så har du et klar, når dit barn når den passende højde og vægt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.