Autostol.dk

Fra bloggen

GB Idan

Idan fra gb er en flot babyautostol, som gælder fra nyfødte til ca. 18 måneder eller til maks. 13 kg. Da vi testede den i 2017 fik den en score på fem ud fem stjerner i sikkerhed. I alt fra den 74% på en række parametre, som du kan læse mere om i vores guide. Hos ADAC har den også fået topkarakter for sikkerhed i 2017.

Den beskytter maksimalt mod frontaltsammenstød og sidekollision. For at mindske skader og øge sikkerheden ved sidekollision benytter den L.S.P.-system. Det gør, at kraften fra sammenstødet bliver fordelt, og dermed lægges der ikke tungt pres på barnet. Til helt små babyer der ekstra sikkerhedsindlæg, og små babyer kan næsten ligge helt ned.

Barnet kan vokse sammen med GB Idan, da den har en justerbar nakkestøtte med hele 11 positioner. Det giver barnet optimal komfort og sikkerhed.

For at beskytte barnet ekstra er der også en kaleche, som beskytter mod solen med UVP50+ beskyttelse. Den er både anvendelig i bilen og når babyautostolen tages af og bruges til en klapvogn. For GB Idan kan bruges til udvalgte klapvogne, bl.a. dem fra gv og Cybex. Men også fra andre klapvognsproducenter.

GB Idan kan monteres med og uden Isofix. Den monteres bagudvendt med 3-punktsele, og det er let og hurtigt at installere den. Det er især smart, da den netop kan bruges på farten, når I f.eks. skal bære barnet ind i huset efter en lang køretur.

OBS. I flere shops hedder stolen GB Idan i-Size, men den er altså godkendt efter ECE 44-04 og således ikke en i-Size autostol.

ADAC test resultat for GB Idan

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.