Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe izi Sleep Isofix

HTS Besafe sleep isofix

Hvis man allerede har været ude og investere i én izi Sleep autostol, fra BeSafe, bør man overveje også, at anskaffe en izi Sleep Isofix base.

izi Sleep er en rigtig god autostol, der sagens kan stå alene. Men hvis man gerne vil yde en endnu bedre beskyttelse for sit barn og desuden gøre det lettere for én selv, bør man anskaffe én Izi Sleep Isofix base.

Med en sådan base bliver det nemlig rigtig let, at installere izi Sleep autostolen i bilen. Når basen er monteret kan den blive siddende og så kan autostolen klikkes af og på. Det er praktisk, hvis man ofte tager autostolen ud af bilen og ikke gider, at skulle kæmpe med den hver gang.

Basen er desuden med til, at øge sikkerheden for barnet. Basen har blandt andet et støtteben, som kan tage noget af den energi der ellers ville blive tilført autostolen i tilfælde af en kollision. Det er derfor ikke bare praktisk, at anskaffe en base det er også et spørgsmål om sikkerhed. For ens barn.

ADAC test resultat for HTS BeSafe izi Sleep Isofix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

1 kommentar

  1. Vi er godt tilfreds med vores. Jeg vil klart anbefalde den til andre. Jeg er rigtig glad for den solskygge man kan vippe op. Vi har ingen problemer haft med stolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.