Autostol.dk

Fra bloggen

HTS BeSafe izi Sleep

HTS Besafe sleep

izi Sleep er en af autostol til de mindst produceret af BeSafe. izi Sleep kan bruges fra barnet bliver født og indtil det vejer 13 kg det vil sige gruppe 0+, hvis man har styr på de forskellige grupper.

izi Sleep er lavet så barnet har mulighed for, at sove ordentligt i autostolen. De fleste små børn kan ikke sidde oprejst forlænge og har derfor godt af, at kunne lægge sig ned. izi Sleep giver mulighed for, at barnet kan ligge ned og sove. Af sikkerhedsmæssige årsager skal izi Sleep være i oprejst tilstand, når man køre. Men den kan ligges ned ligeså snart, at man stiger ud af bilen.

izi Sleep er også lavet så man let kan tage den med sig. Det betyder, at det ikke kun er en autostol, men ligeså meget én bærestol. Autostolen yder selvfølgelig den sikkerhed, som den skal. Men på samme tid er det også en autostol, som barnet kan blive glad for på andre tidspunkter, end når det kun sidder i bilen.

Man kan også kombinere izi Sleep med BeSafes klapvogn og på den måde få en barnevogn, man meget let kan have liggende i bilen, når man er på farten.

1 kommentar

  1. Rigtig lækker stol, stor fordel at den kan ligges ned når den ikke er i bilen, den kan desværre være svare at sætte i de forskellige positioner, via de to knapper på håndtaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.