Autostol.dk

Fra bloggen

JOIE i-Gemm i-Size

Gemm fra Joie er en babyautostole for nyfødte og op til 13 kg. Autostolen bruges bagudvendt, da det er det sikreste for de helt små.

Gemm har rigtig god sikkerhed for de mindste, uden at der er sparet på komforten. Gemm er lavet med god sidekollisionsbeskyttelse, som giver den bedste sikkerhed.

Der følger et pudeindlæg med, så der sikres den bedste komfort for nyfødte.

Håndtaget på toppen af autostolen er lavet ergonomisk så det er nemt at bære autostolen rundt. På den måde, gør Gemm det nemt at have din baby med dig overalt.

Monteringen af autostolen er lavet enkel, så du ikke skal bruge lang tid på at installere autostolen i bilen hver gang du har haft den ude.

Gemm kan enten monteres med en base, som købes separat. Men det er også muligt at installere autostolen med bilens 3-punktssele. Fordelen ved en base er, at det er hurtigere at sætte autostolen tilbage i bilen, hvis du har brugt til den til at bære din baby rundt.

I autostolen spændes babyen fast med en 5-punktssele. Selen er lavet i blødt stof, så den ikke generer under køreturen. Samtidig er det muligt at stramme selen, ved en enkel trækbevægelse.

Testresultatet for Gemm er rigtig godt, den er blevet testet i 2016 og både ved montering med basen og med bilens 3-punktssele fik Gemm et godt testresultat. Med montering med bilens 3-punktssele var testresultatet 76 % med 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed. Med montering med basen fik Gemm 74 % med 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed.

ADAC test resultat for JOIE i-Gemm i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.