Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Cruiserfix 3

Kiddy Cruiserfix 3

Kiddy Cruiserfix 3 er en autostol for aldersgruppen 3-12 år. Det svarer til en vægt på 15-36 kg.

Da ADAC testede autostolen i 2017, gav de den 74% ud af 100. Den fik fire ud af fem stjerner i sikkerhed, så der er tale om en utrolig sikker autostol for dit barn.

Ved skuldrene og hoved bruger den materialet Honey Comb 2, som giver maksimalt beskyttelse til disse områder. Det er vigtigt at beskytte hovedet og skuldre ved sammenstød, især ved sidekollision.

Det er en meget behagelig autostol for børn at sidde i. Komforten har været vigtig for dem, da de lavede denne autostol. Bl.a. så vokser stolen sammen med dit barn, så du skal ikke bekymre dig om sikkerhed eller komfort, bare fordi dit barn vokser. Den justeres både i højden og bredden, så dit barn altid er spændt godt fast. Samtidig kan I også udvide benstøtten med fem forskellige niveauer.

Den monteres fremadvendt med Isofix eller 3-punktsele. Fordi den benytter 3-punktsele har de lavet et system, der hedder Kiddy Shock Absorber. Det sørger for, at 3-punktselesystemet fungerer, som det skal. Deres grund til at lave det var, at 3-punktsele er lavet til voksne, og de ville gerne være sikker på, at dit barn var beskyttet optimalt. Så selv hvis der er en ulykke, eller hvis du bremser hårdt, så kan I være sikker på, at jeres barn er beskyttet. Desuden er der også nogle indikatorer, som viser, om I har fastsat selen korrekt. Det gør det stort set umuligt at gøre det forkert.

ADAC test resultat for Kiddy Cruiserfix 3

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

 1. Hej Kristian

  Nu er tiden kommet til at vores søn skal op i en 15-36 kg stol. Han er 4 år og 3 mdr, vejer omkring de 16 kg, og er ca 105 cm. Så nu kan jeg ikke strække den længere.
  Vi har en stor bil, med sæder der også bagi kan lægges bagud. Der er ikke isofix, men jeg vil gerne have en stol med dette, da vi nok skal have ny bil inden for de næste par år.
  Jeg er faldet lidt for Kiddys Cruiserfix 3, da den ligger højt i testscore i den nyeste test, og skulle være ret komfortabel. Den ser god ud synes jeg.
  Men jeg har set at du også anbefaler Maxi Cosis Rodifix airprotect…. den har jo hvilestilling.
  Men jeg er åben overfor alle forslag og argumenter.
  Og sidst… 1000 tak for en rigtig god hjemmeside 😉

  Mvh Eline

  1. Hej Eline,

   Det er også en god stol sådan en Cruiserfix 3 – den scorer kun lige 2% point mere end Rodifix AP – så det er begge to gode stole.

   Men jeg er alligevel stadig mest til Rodifix, da den har en fin hvileposition og kan lænes lidt tilbage.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.