Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Evo-Lunafix

kiddy-lunafix

Kiddy Evo lunafix er en autostol for nyfødte og op til 13 kg (ca. 12-15måneder). Kiddy Evolunafix har god sikkerhed samtidig med ultimativ komfort for de mindste.

Kiddy Evolunafix kan indstilles i flere forskellige positioner, hvor en af dem er en helt flad tilbagelænet position, der giver den bedst mulige sovestilling til de mindste. Samtidig er autostolen designet, så der er indbygget solskærm.

Der følger et indlæg med til stolen, til helt nyfødte der sikrer den bedste komfort. Selen kan indstilles i 5 forskellige positioner, så den følger med, når babyen vokser. Selen kan også strammes og løsnes med en enkelt hånd.

Samtidig er selen lavet med blødt polstret stof, så babyen ikke bliver generet af selen under køreturen. Alt betrækket på autostolen er lavet slidstærk og blødt til at give den bedst mulige komfort. Betrækket kan også nemt og hurtigt fjernes, hvis du ønsker at vaske det.

Autostolen monteres med Isofix Base 2 der følger med i købet af autostolen. Isofix Base 2 monteres med Isofix kroge og et støtteben der sikrer god stabilitet. En indikator bekræfter, når du har sat autostolen korrekt fast på basen, som mindsker risikoen for fejlmontering.

Kiddy Evolunafix har også meget fokus på at give den bedste sikkerhed. I 2016 har autostolen fået et godt testresultat på 72 %, der svarer til 4 ud ag 5 stjerner, hvilket viser at det er en god og sikker autostol.

Autostolen kan også nemt bruges uden for bilen, med håndtaget i toppen er autostolen nem at bære rundt på, samtidig kan autostolen monteres på nogle Kiddy klapvogne.

ADAC test resultat for Kiddy Evo-Lunafix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.