Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Evolution Pro 2

Kiddy Evolution Pro 2

Kiddy Evolution Pro 2 er en autostol for nyfødte til ca. 12-15 måneder (max 13 kg). Kiddy Evolution Pro 2 er en sikker autostol, der giver god komfort for de mindste.

Kiddy Evolution Pro 2 er samtidig en fleksibel autostol, der kan bruges uden for bilen. Autostolen er nem at have med rundt, og giver derfor mulighed for at du kan have din baby med dig overalt. Autostolen kan også monteres på nogle Kiddy klapvogne.

Kiddy Evolution Pro 2 er designet til at give den bedste sovestilling til helt nyfødte. Autostolen har en position, hvor den ligger helt faldt ned hvilket er bedst for nyfødte babyer. Samtidig følger der et indlæg med, der kan bruge stil nyfødte babyer, og giver den bedst komfort.

Selen kan justeres i takt med at babyen vokser og autostolen er derfor god til børn op til ca. 12-15 måneder. Samtidig er selen lavet med blødt polstret stof, der gør køreturen mere komfortabel. Betrækket er lavet slidstærk og kan nemt tages af, hvis du ønsker at vaske det.

Autostolen har et integreret solskærm der kan indstilles i flere positioner. Autostolen giver maksimal understøttelse af kroppen og med stødabsorberende bund kan barnet nemt sove under hele køreturen.

Kiddy Evolution Pro 2 kan monteres med bilens 3-punktsele eller med Isofix Base der kan købes separat. Ved begge monteringsmuligheder har autostolen i 2014 fået et godt testresultat på 72 % svarende til 4 ud af 5 stjerner.

ADAC test resultat for Kiddy Evolution Pro 2

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

4 kommentarer

 1. Hej , jeg vil gerne se denne stol, før jeg køber den online,, men ved ikke hvor jeg kan se den , kender du nogen som sælger den i sjælland eller sverige?,, jeg bor i Malmö.

  og hvilken af disse stole er bedst for nyfødte ,, Maxi-Cosi Pebble plus eller Kiddy Evolution Pro 2.

  vh

  Naz

  1. Hej Naz,

   I Danmark er der kun en Kiddy sælger og de holder til i Sønderjylland.. Ved ikke hvem i måtte have i Sverige, men Kiddy er desværre ikke særlig aktive her i norden.

   Jeg kender meget lidt til den nye Kiddy stol, da jeg ikke har mulighed for, at se den i butikkerne og Kiddy vil ikke sende nogle eksempler herop, da de ikke er aktive på det danske marked.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.