Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Guardianfix Pro 2

Kiddy Guardianfix Pro 2 er isofix udgaven af den prisbelønnet Guardian Pro 2 og har således mange af de samme egenskaber.  Guardianfix Pro 2 er i top 3 bedst testet autostole i 9-36 kg. klassen med isofix montering og det er således en stol, der yder dit barn den rette beskyttelse.

Guardianfix Pro 2 anvender Kiddy’s mavepudesystem, men er blevet yderst populært de seneste år pga. de gode test resultater og den øget bevægelighed barnet oplever i autostolen. Mavepuden sikre maksimal beskyttelse ved kollisioner, da energien fra ulykken ryger ind i stolen og skåner barnet mest muligt.

Guardianfix Pro 2 kan anvendes af børn fra 9 mdr. til 36 kg. og det er således ikke nødvendigt, at købe andre autostole, da stolen vokser med dit barn.

Stolen er designet til at give barnet den bedste komfort og den kan indstilles med bare én hånd. Med et ryk i håndtaget kan man indstille både højden og bredden.

ADAC test resultat for Kiddy Guardianfix Pro 2

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

10 kommentarer

 1. Hej Louise,

  Der er ikke den store forskel på Kiddy, Recaro og Cybex modellerne med mavepude – så vælg den model, som sidder best i jeres bil.

  Sikkerhedsmæssigt klare de sig lige godt.

  Mvh

  1. Hej Kristian,
   Tusinde tak for en fantastisk hjemmeside – har brugt meget tid her. Skal have ny stol til vores ældste på 2 år og overvejer Kiddy Gardianfix eller Cybex Pallas m-fix, så lillemanden på 9 kg kan få maxi cosi Pearl stolen, men har svært ved at vælge. Det ser ud til at mavepuden sidder bedre fast på selve Cybex stolen, og den kan samtidig indstilles, dog ser det også ud til i forhold til Kiddy’en at barnets arme bliver presset meget op. Har set mange youtube videoer med børn/forældre, der viser Kiddy’en, men kan ikke rigtig finde tilsvarende for Cybexen, og det er derfor rigtig svært at se, hvordan den fungerer i praksis. Kan du hjælpe – hvad ville du selv vælge, hvis valget stod mellem de to?
   Mvh og endnu engang tak.
   Pernille

    1. Hej Kristian,
     Min søn er lige fyldt 2 år. Han vejer omkring 13-14 kg og måler 92 cm.
     På forhånd mange tak for hjælpen.
     Mvh Pernille

     1. Hej Pernille,

      Ok – så vil jeg nok vælge Cybex’en, da han allerede har en god højde og derfor tror jeg ikke puden bliver et problem for ham og hans arme.

      Men ellers er der næsten ingen forskel på de to stole.

      Mvh

 2. Hej.

  Hvor kan jeg se om denne stol er godkendt til en Citroen c1?
  Og er der nogle der boghandler kiddy i Danmark?

  Mvh Louise

  1. Hej Louise,

   Det kan du på Kiddys hjemmeside – men jeg kan se, at den passer til en C1’er fra 2005 – er jeres det? Her kan den være på de to yderste sæder bag i bilen.

   Der er desværre ingen danske forhandlere, som jeg kan komme i tanke om. I hvertfald ikke udover mig selv :O) Men så skal du omkring Randers.

   Mvh

   1. Hej igen

    Tak for svaret
    Ja vores bil er efter 2005.
    er det en stol du vil anbefale?
    Eller er der en anden i samme aldersgruppe som du vil sige er bedre?

 3. Hej,
  Vi mangler en ny stol fra 15 kg, og selvom vi er glade for vores Rømer/britax stole, så må jeg indrømme, jeg er faldet lidt for de her kiddy stole. Denne stol klarer sig bedst mht. kemikalier, så ville du anbefale denne stol i stedet for kiddy cruiser (15-36 kg) fra 2011, der kun får 3 stjerner i kemikalier? Har du evt. et link til en side, hvor man kan se, om den kan bruges i vores biler med selepude? (Vi kan ikke bruge cybex stole).

  1. Hej Karina,

   Det kan jeg godt forstå i er – det er virkelig også gode og fine stole.

   Kiddy Guardianfix Pro 2 dur jo fra 9 kg. og det er en lidt dyr løsning, at vælge denne frem for Cruiserfix – men det bestemmer i selv :O)

   Jeg vil ikke gå så meget op i den smugle forhøjet kemikalier, som Cruiserfix har – det er småting. Faktisk overvejer jeg selv, at købe den til sønnik. Vi har lige købt Maxi Cosi rodifix til ham, men tænker vi skal have to forskellige, så jeg kan teste den af i praksis.

   Du kan se det på den tyske hjemmeside, men det kan godt være lidt svært at finde. Hvilken bil har i – årgang, antal døre? så finder jeg lige ud af det for jer.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.