Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Nest

Kiddy Nest Sort-Grå

Kiddy nest giver barnet mulighed for komfort i høj klasse. Denne autostol fra den tyske producent Kiddy, kombinerer design og komfort. Men på samme tid giver Kiddy nest også den nødvendige beskyttelse, så du som forældre kan føle dig tryg ved, at lade dit barn bruge Kiddy nest.

Kiddy nest kommer med et smart bærehåndtag, så det er let, at transporter autostolen også når den ikke sidder i bilen. Der er derudover også tale om en letvægter, hvilket gør det endnu lettere, at bære rundt på autostolen.

Kiddy nest har integreret solbeskyttelse, der gerne skulle holde solens stråler væk fra barnet. Små børn har en tendens til, at blive hurtigt solbrændt og det er derfor smart, at kunne beskytte barnet imod solen.

3-punktssele-systemet i Kiddy nest kan meget let tilpasses barnet i 3 forskellige positioner. Det er altid en god ide, at bruge en sele der passer til barnet, ellers kan barnet ikke give den beskyttelse barnet har brug for.

Hovedstøtten er ekstra polstret så den beskytter barnets hoved ekstra godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.