Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Phoenixfix Pro

Kiddy Phoenixfix Pro

Phoenixfix Pro er Kiddy’s første isofix stol i 9-18 kg. klassen. Den har mavepude og opbygget som Kiddy’s øvrige modeller med højtteknologisk materiale i omkring hovedet, der sikre barnet optimalt ved sidekollisioner.

Stolen monteres med isofix og anvender et system, som Kiddy kalder “K-Fix forankring”, som gør det nemmere, at montere stolen i bilens isofix forankringspunkter. Stolen har dog også et håndtag til at trække K-Fix’et ind i stolen, så den kan monteres med bilens 3-punktsele.

Phoenixfix Pro har mange indstillingsmuligheder og du kan indstille højde og bredde med blot en hånd. bliver barnet træt på køreturen, kan du ret nemt få barnet ned soveposition. Barnet sidder på en pude, som øger komforten markant og som giver barnet den nødvendige støtte. Puden kan nemt tages ud af stolen.

6 kommentarer

  1. Kan det lade sig gøre at købe en ny mavepude hvis den nuværende er knækket i den ene arm den holder puden fast? Vores søn er nemlig ikke vokset ud af stolen endnu og har måske 1/2 år tilbage i denne vægtklasse stol.

  2. Hvad er forskellen på denne og Pro 2 modellen? Jeg synes ikke jeg kan se det, men måske har jeg bare overset det?

    1. Hej Suzan,

      Der er forskel i opbygningen af stolen. Hvis man sammenligner de to billeder vil man se, at der er forskelle helevejen igennem stolen. Ikke store, men nok til, at der er forskel og det er de små forskelle, som har været med til, at sikre, at 2’erne er blevet bedst testet.

      Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.