Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Citi

maxi-cosi-citi

Maxi Cosi Citi er en autostol stol til nyfødte op til ca. 1 år. (0-13 kg). Citi er efterfølgeren til autostolen Citi SPS, hvor den nye autostol, der bare kaldes Citi har nogle nye funktioner og er lavet af bedre materialer.

Citi er an babyautostol med komforten i top, samtidig med at sikkerheden er rigtig god. Citi har blandt andet god beskyttelse mod sidekollision.

I 2016 er Citi blevet testet i autostoltesten. Det samlede testresultat var på 68 %, som viser at det er en god og sikker babyautostol.

Citi er en fleksibel autostol, der gør transporten af din baby nemmere. Citi har et praktisk bærehåndtag, og stellet er lavet i letvægtsmaterialer, der gør det muligt at have babyautostolen med dig over alt. Samtidig kan babyautostolen monteres på Maxi Cosi klapvogne. Citi er også godkendt til brug i fly.

Komforten er også i top, sædet er blødt polstret og selen er lavet så den ikke generer under køreturen. I testresultatet fra 2016 fik Citi 5 ud af 5 stjerner i kategorien komfort/kemikalier.

Citi er udstyret med en indbygget solskærm, der kan foldes ud så babyen ikke bliver generet af sollys. Betrækket kan nemt tages af, uden at skulle fjerne selen og kan derfor hurtigt vaskes.

Citi er enkelt at montere i bilen, det gøres med bilens 3-puntkssele, og autostolen kræver derfor ikke Isofix eller andet for at kunne monteres.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Citi

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.