Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Fero

Maxi Cosi Fero

Maxi Cosi er en af verdens største producenter af autostole og Fero er et af deres bud på en autostol, der kan bruges i mange år. Fero er en autostol for børn i alderen 3½ år til 12 år, hvilket vil sige gruppe 2 og 3, hvis man har forstand på disse. Der er derfor tale om en autostol, der kan bruges i rigtig mange år og derfor kan spare forældrene for, at skulle investerer i én ny autostol, når barnet vokser.

Fero anvender også den patenterede AirProtect fra Maxi Cosi. Meningen med denne teknologi er, at beskytte barnets hoved bedre. Det virker også og undersøgelser viser, at det vil minimere risikoen for skader på barnets hoved med optil 20 %.

Fero har dog ikke fået de bedste testresultater. Det skyldes ikke så meget sikkerheden ved, at bruge autostolen men, at der er problemer med giftige kemikalier i autostolen. Der er ikke tale om stoffer hvor man med sikkerhed kan sige, at de har en skadelig effekt på barnet, men der er en rimelig stor risiko for, at de er. Det er derfor et valg man som forældre må tage.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Fero

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
18 ★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.