Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi FeroFix

maxi cosi ferofix

FeroFix fra Maxi Cosi er autostol for børn i alderen ca. 3½-12 år eller fra barnet vejer15 kgog indtil det vejer36 kg. Det svare også til gruppe 2/3.

FeroFix anvender ISOFIX, der gør autostolen let, at installere i bilen, men også til, at fjerne igen. Den kan meget simpelt klikkes af og på. Hvilket betyder, at man ikke skal stå og kæmpe med autostolen, hver gang man har brug for, at rykke den.

Det gør det ikke kun lettere, at autostolen bruger ISOFIX. Det er også med til, at gøre det endnu mere sikkert, at bruge autostolen. ISOFIX holder nemlig bedre på autostolen og man mindsker risikoen for, at installere den forkert i bilen. Det er derfor ikke kun af praktiske årsager, at man skal vælge en autostol med ISOFIX. Selvom det kræver, at man har ISOFIX fastgøringspunkter i bilen.

FeroFix er dog ikke den perfekte autostol. Hvis man har brugt lidt tid på, at læse tests af autostole vil man muligvis have opdaget, at FeroFix ikke score voldsomt høje point i alle tests. Det skyldes, at man har fundet spor af phthalater i betrækket, som kan have en skadelig effekt på børn. Den klare sig dog udmærket i kategorier, som sikkerhed og betjening.

Autostolen laves ikke mere og grunden til det lave test resultat skyldes udelukket skadelige kemikalier.

Til efteråret kommer samme stol på markedet under navnet Maxi Cosi RodiFix, hvor de har skiftet det skadelige betræk.

– Så er du til Maxi Cosi autostole, så tjek den nye model her.

ADAC test resultat for Maxi Cosi FeroFix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
18 ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.