Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi MiloFix

MiloFix er en autostol der kombinerer to aldersgrupper i en autostol. MiloFix kan nemlig bruges fra fødslen og frem til barnet er ca. 4 år.

MiloFix bruges bagudvendt fra fødslen og frem til en alder på ca. 15-18måneder (13 kg). Derfra er barnet stort nok til at autostolen kan anvendes fremadvendt, og MiloFix kan nemt vendes fra den bagudvendte til den fremadvendte køreretning. Fremadvendt kan MiloFix bruges fra 9-18kg.

MiloFix monteres med Isofix, hvor der er en indikator der bekræfter når du har installeret Isofix-krogene korrekt, hvilket mindsker risikoen for fejlmontering.

MiloFix har Side Protection systemet der sikrer optimal beskyttelse i tilfælde af sidekollision. Også Top Tether systemet giver autostolen en høj sikkerhed. Top Tether systemet er med til at reducere den fremadrettede bevægelse.

I 2013 fik MiloFix et godt testresultat på 64%, der svarer til 4 ud af 5 stjerner. Testresultatet viser at MiloFix er en god og sikker autostol.

MiloFix følger med det voksende barn, hvilket er en af grundene til at den kan bruges fra fødslen og frem til 4års-alderen. Hovedstøtten kan justeres i 7 trin, efterhånden som barnet vokser. Selesystemet kan også justeres samtidig med hovedstøtten, så sikkerheden forbliver i top.

Når autostolen er monteret bagudvendt, er det i en tilbagelænet position for at give den bedste komfort til de helt små. Samtidig sikrer en støttepude til de mindste babyer perfekt komfort fra fødslen.

Når MiloFix vendes til den fremadvendte er der en hvile og en siddeposition.

Barnet spændes fast i autostolen med en 5-punktssele. MiloFix er også udstyret med en selekrog i hver side som selen kan sættes fast i, imens barnet sættes ned i autostolen. På den måde behøver du ikke at holde selen samtidig med at barnet sætter sig i autostolen.

ADAC test resultat for Maxi Cosi MiloFix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
64 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

4 kommentarer

 1. Hej Kristian

  Må man bruge den kun med isofixmontering (altså uden top tether)?

  Mvh
  Stine

 2. Vi har været super glade for denne autostol, især fordi den kunne klikkes fast på vores barnevognsdel fra Bogaboo. Så når man skulle købe ind med bilen, kunne jeg bare sætte den på stellet.

 3. Hvor meget fylder denne stol i forhold til fx graco duologic 2?
  Og kan den også monteres uden isofix?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.