Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rodi AirProtect

Maxi Cosi Rodi AirProtect

Maxi Cosi har med Rodi AirProtect lavet en autostol for de ældre børn i alderen 3,5 år til 10 år. Der er tale om en fremadvendt autostol, der gør brug af én 3-punktssele.

Rodi AirProtect gør brug af AirProtect teknologi fra Maxi Cosi. Der er tale om luftpuder, der bruges i hovedstøtten og som nedsætter risikoen for hovedskader i forbindelse med ulykker markant. Maxi cosi’s undersøgelser viser, at risikoen for hovedskader nedsættes med op til 20 %.

Rodi AirProtect er også udstyret med en god sidebeskyttelse, der yder god beskyttelse for det nederste af ryggen og hofterne. Der kan være udsatte ved sidekollisioner.

Eftersom Rodi AirProtect skal kunne bruges af barnet i rigtig mange år er det også vigtigt, at den kan justeres så den passer til barnet i takt med, at dette vokser. Derfor er der også mulighed for, at justere på Rodi AirProtect, så den passer til ens barn. Den kan justeres i både højde og bredde, så det burde være muligt, at få den til, at passe til de fleste.

Maxi Cosi Rodi AirProtect har klaret sig rigtig godt i autostol testen. Derudover er den smal og kan være i selv de helt små biler.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Rodi AirProtect

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

1 kommentar

  1. Hej. Jeg kan ikke finde noget om når barnet så rammer de 36 kg? Hvad så? Bliver stolen farlig? Mindre sikker? Ulovlig? Barnet måler 135cm og stolen passer fint og er ikke i øverste hak. Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.