Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rodi SPS

Maxi cosi Rodi SPS Stone

Det er ikke længere mange der kan nøjes med en bil, i mange familier er der i dag 2 biler, som man kører i på skift. Det er dog ikke særlig praktisk, at skulle rykke rundt på autostolen hele tiden.

Det har Maxi Cosi tænkt på da de fremstillede Rodi SPS der er en autostol til børn i alderen 3 – 10 år. Maxi Cosi Rodi SPS er derfor let at rykke rundt på, så du let kan rykke den fra den ene til den anden bil. Ligesom den gerne skulle passe til stort set alle biltyper.

Maxi Cosi Rodi SPS anvender et SPS system (Side impact Protection System), som gerne skulle være med til at give en øget sikkerhed ved en sidekollision. Derudover kan du også let indstille hovedstøtten, så denne passer til barnet. Hovedstøtten af et af de vigtigste redskaber du som autostol ejer, råder over, eftersom at det formindsker chancen for nakkeskader, som blandt andet piskesmæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.