Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rodi XP Fix

Maxi Cosi Rodi XP Fix

Maxi Cosi Rodi XP Fix er lavet for børn i alderen 3,5 år til 12 år. Eller en vægt på 15-36 kg. Det betyder, at dit barn kan vokse sammen med denne autostol.

Alt du skal gøre er, at løbende justere autostolen, og så er du sikker på, at den hele tiden giver den mest optimal sikkerhed. Den kan både justeres i højden og bredden.

Autostolen kan installeres med eller uden ISOFIX, men det anbefales, at du benytter ISOFIX.

Sikkerhedsmæssigt beskytter den mod sidekollision og frontalsammenstød. For at beskytte mod sidekollision benytter de deres eget sikkerhedssystem. Det fungerer på den måde, at ved sammenstød fordeles kraften væk fra dit barns krop og beskytter især hoved og skuldre.

Det er en behagelig stol for barnet at sidde i med god polstring.

Maxi Cosi Rodi XP Fix har ikke den gode hvileposition, som Rodifix AP, hvorfor jeg anbefaler, at du ser nærmere på den stol i stedet for.

Derudover fik Rodi XP Fix et lidt skidt resultat i fronttalkollisioner i den nyeste 2017 autostol test. Her blev det kun til 46%, hvilket er et godt stykke under niveauet for den type stole.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Rodi XP Fix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.