Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Titan

Titan er en autostol, der kan bruges helt fra 9 måneder og op til 12 år. På grund af de mange indstillinger og justeringer, der er mulige, kan stolen vokse med barnet hele vejen.

Maxi Cosi TItan vokser således fra at være en autostol, der spænder baby fast med den klassiske 5-punktsele til et autosæde, der passer til bilens egen 3 punktsele og dermed de større børn.

Ét sæde, mange indstillinger

Fordi Titan kan bruges i så mange år kræver det naturligvis, at den kan indstilles, så barnet bliver beskyttet optimalt og sidder behageligt hele vejen igennem.

Det har Maxi Cosi løst ved at sikre at stolen kan indstilles ikke bare i højden, men også ved, at der medfølger en speciel pude, der kan gøre sædet passende til de helt små størrelser.

Ud over det har sædet fem forskellige indstillinger fra helt opretsiddende til soveposition og alt indimellem.

ISOFIX med mere

Sædet er som de fleste moderne autostole i dag sikret i bilen ved hjælp af en ISOFIX .

Herudover sikres sædet med Top Tether, der sikre det mod at tippe forud ved påkørsel. Sædet spændes således ikke bare fast på almindelig vis, men sikres også yderligere, hvis uheldet skulle være ude.

Fra 5 til 3 punkter

Med en stol, der skal kunne bruges i så mange år er det vigtigt, at barnet kan spændet korrekt fast gennem hele perioden.

Til de mindste bruges de krævede 5 punktseler, der er indbygget i sædet og sørger for den bedst mulige sikkerhed og komfort for de små.

Fra 4 år og frem anbefales det at skifte til en 3 punktsele som er den, der er i bilen. Når skiftet skal foretages kan den indbyggede sele let pakkes væk i sædet uden at være til gene eller besvær for en, der skal sidde i stolen.


Prissammenligning på Maxi Cosi Titan

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Jollyroom.dk 1.335,00 DKK
Babysam.dk 1.499,00 DKK
Coolshop.dk 1.499,00 DKK

Fakta om Maxi Cosi Titan

  • Høj rygsæde
  • Fleksibel model – kan bruges fra 9-månedersalderen til barnet er ca. 12 år
  • Justerbar hovedstøtte
  • Designet godt til forskellige stillinger
  • Høj sikkerhed med ISOFIX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.