Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Tobi

Maxi Cosi Tobi

Tobi er en autostol der bliver produceret af Maxi Cosi Tobi. Den er lavet til børn i gruppe 1, hvilket vil sige børn i alderen 9 måneder til 4 år. Det der gør at Maxi Cosi Tobi skiller sig lidt ud fra andre stole, er at den er rimelig høj. Dette gør selvfølgelig at barnet sidder højt placeret i autostolen, og det er lettere at kigge ud af vinduet. Specielt børn der har tendens til køresyge kan have fordel af, at kunne kigge ud af vinduet imens de sidder i autostolen.

Med Maxi Cosi Tobi er det også let at se om barnet er ordentligt fastspændt, der er lamper der lyser og fortæller hvorvidt barnet er ordentligt fastspændt. Selerne er også lavet, så de ikke skulle være generende for barnet, som de ellers godt kan have en tendens til i andre stole.

Det er muligt at indstille Maxi Cosi Tobi i 5 forskellige positioner, alt efter hvad man har af ønsker. Dette kunne blandt andet være siddeposition eller soveposition.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Tobi

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

24 kommentarer

 1. Hej Kristian. Har du nogle erfaringer med tobifix stolen endnu? Er den testet? Og ville du kunne anbefale priorifixen som en nr 2 stol til den lille bil?

 2. Hej Kristian. Ved du om den nye tobifix er testet endnu og hvordan den har klaret sig? Vi står og skal købe ny stol til min datter på 12 måneder. Jeg synes tobifix ser fin ud. Vi skal have en fremadvendt til isofix med god komfort, da vi ind imellem skal køre langt. Som ekstra stol i vores lille bil tænker jeg at købe en priorifix. Kan du anbefale den?

 3. Er det noget problem at have denne stol på forsædet i bilen? Sålænge airbag’en selvfølgelig er slået fra 🙂

 4. Jeg har lige købt denne stol som brugt da jeg har hørt meget godt om den. Da jeg fik set nærmere på stolen derhjemme, viser det sig desværre at vippefunktionen ikke virker. Er stolen så at betragte som defekt, eller kan vi stadig bruge den?

 5. Har været super tilfreds med Maxi Cosi Tobi autostolen – har haft et barn i den.
  Prisen for den er måske lidt dyr, men hvordan kan ens barns sikkerhed gøres op i penge? Da jeg prøvede denne stol til min søn, var der ingen tvivl – det SKULLE være den 🙂
  Han sidder med god komfort både til ben, ryg, nakke og arme. Hovedstøtten er nem at indstille – ligeså også selen i takt med at han vokser sig højere. Særligt har vi været meget glade for vippe funktionen, så vores søn har kunne tippes og få en god hvilestilling ved søvn i bilen.
  Nem at montere. En robust stol, som virkelig sidder godt fast.
  Stoffet kan skylles/tørres over og spild kan ikke ses. Men er slet ikke sart for fedtede fingre, kiks, sand/mudder. Trods vores to års næsten dagligt brug, syner stolen stadig meget meget pæn.

 6. vi har haft denne siden vores dreng var ca 8 mrd, den er udmærket barnet sidder højt og kan kigge ud. har dog oplevet i et par biler at selerne ikke er lange nok til at sætte den fast, og så er det svær at gøre ordentlig ren , men alt i alt en udmærket stol som jeg ikke har fortrudt købet af

 7. Vi har været rigtigt glade for vores Maxi Cosi. Vores datter på 3,5 år har siddet i den siden hun var 9 måneder. Hun sidder dejligt højt oppe, så hun kan se ud af vinduet – dette var et kriterie ved køb.
  Den er nem, at af- og påmontere og nem at kravle ud i.
  Nu skal lillesøsteren snart ud af den bagudvendte og vi skal derfor på jagt efter en ny autostol. Hvad kan I anbefale? Vi vil gerne have en, der kan klare helt op til ca 36 kg, så vi ikke skal skifte den ud om lidt igen. Og så skal den være høj, så hun kan se ud af vinduet.

 8. Vi kiggede længe efter en god og sikker stol. Vi ønskede en hvor Emil sad godt og højt.

  Maxi Cosi Tobi var helt perfekt for os. Den funktion med at selerne der går til siden og som er så nemme at løsne er bare perfekt.

  Vi er rigtig glade for vores valg.

  Mht. Montering i 3 punkt selen, så sidder den i vores bil (citroen ds3) utroligt stabilt og kan ikke bevæge så meget når det hele blive stremmet. Så det er jeg ikke nervøst over og vil idag også vælge samme stol.

  Jeg kan varmt anbefale stolen.

 9. Hvor smal er selve basen.

  Vi har en skoda fabia combi, og forsøger at få plads til 3 autostole på bagsædet.
  De 2 store sidder op cybex solution x (4-12år autostole) og pladsen mellem dem er lille. (der er slet slet ikke plads til vores Römer Eclipse)

  Eller har i andre forslag til en smal autostol, evt en bagudvendt med høj base?)

  1. Hej Pia,

   Det ved jeg faktisk ikke. Der bliver du nødt til, at tage ud i en baby butik og måle selve basen.

   Er det neden på sædet, at der ikke er plads eller er det længere oppe?
   For er det længere oppe, kan det helt sikkert hjælpe med en bagudvendt. Besafe modellerne sidder på en base – lidt ala Tobi – så måske en af dem kan bruges?

   Jeg er dog i tvivl om i kan få plads til den i midten af bilen eller om den skal ud og sidde i den ene side.

   Det bedste råd jeg kan give jer, at tage ud i en baby butik og prøv de forskellige modeller der er. Kan sagtens være, at en eller anden model, har et mål ,der gør, at den lige kan være i jeres bil – så faktisk det bedste og nemmeste for jer at gøre.

   1. Helt sikkert FOR bred.
    Har prøvet samme kombi i Volvo v50
    Det kommer til at kollidere ved hoved/skuldrepartierne.

    Jeg tænker at løsningen (ud over ny bil med 3 individuelle sæder) må være sædepude til de to ‘store’ og mindste i autostol.

    Alternativt, en (meget) smal voksen i midten og en unge på forsædet.

 10. Vi er super glade for denne stol!

  Selvom min søn er en bred lille basse, så sidder han simpelthen så godt i den!

  Det synes jeg ikke han gjorde i ret mange af de stole vi ellers kiggede på, da vi købte.

  Nu er han næsten 2 år og han sidder stadig godt i den og lige fra dag 1 har han elsket, at kunne kigge ud ad vinduerne og følge med i hvad vi kører forbi.

  Det at selen er så nem at løsne, når den er spændt op, synes jeg er genialt, den er simpelthen så nem at bruge!

  Jeg har allerede anbefalet stolen til flere og det vil jeg også gøre fremover.

 11. Super lækker autostol ! Nem at sætte fast i bilen, nemt at sætte barnet i !
  god hvilke position samt en rigtig god højde og lækre farver..

  Jeg fik min første da min store pige var ca 9 måneder hun bruger den stadig (19måneder) så jeg har allerede været ude og købe en til hendes lillesøster magen til !

  Vil helt klart anbefale den (:

  1. Ved godt denne post er gammel, men tillader mig lige at svare alligevel.
   Tror det handler om monitering og stramning af 3-punktselen. Når jeg monterer vores, strammer jeg til i hver “del” af monteringen og stolen er ikke til at rokke, den sidder helt fast. Den ekstra selestrammer forneden virker super 🙂

   1. Hej Rikke,

    Det gør skam ikke noget 🙂

    Ja den står virkelig stabilt når den først er sat fast. Kørte med et hold venner i weekenden, som havde en Tobi og den stod lige s godt fast, som en stol med isofix – så bruger man et par min efter på monteringen, så sikker den virkelig fast.

    Mvh

 12. En rigtig god autostol, som vi købte, da vores datter var ca 9 måneder. Hun elsker at kigge ud af vinduet, så den er perfekt pga den gode højde.
  Det er let at spænde den fast i bilen, og let at spænde hende i stolen. Alt i alt vil jeg købe samme stol igen, hvis jeg kunne vælge om.
  Den er købt på tilbud i babysam til ca 1600 kr – et godt køb!

 13. En rigtig god og lækker autostol.

  Vi har brugt den til vores datter og hun sad bare helt perfekt i stolen.

  Den er nem at indstille og farverne gør, at man ikke sætter den forkert fast.

  En stol vi har anbefalet til alle i omgangskredsen og det samme vil vi gøre til dig.

  – det er en super stol.

  /Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.