Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Guardia

Recaro Guardia

Guardia er en babyautostol for nyfødte og op til 13 kg, som ca. er en alder på 18 måneder. Recaro Guardia gør det nemt at transportere din baby rundt – babyautostolen er nem at bære, installere i bilen og kan samtidig bruges på nogle Recaro klapvogne. Som en sidste transportmulighed er Guardia også godkendt til fly.

Med en vægt på kun 4,1 kg er Recaro Guardia en af de letteste babyautostole på markedet, samtidig med at bærehåndtaget lavet ergonomisk, gør Guardia det nemt at have din baby med dig rundt.

I autostolen spændes babyen fast med en 5-punktssele, for at give den mest optimale sikkerhed. Selen har HERO sikkerhedssystem som forhindrer selen i at glide eller dreje.

Autostolen monteres så der er bagudvendt køreretning for babyen, da det er det sikreste for små børn. Guardia er lavet med et indlæg til nyfødte så komforten og sikkerheden er i top – også for de helt små.

Guardia kan monteres ved brug af Recaro SmartClick base eller Recaro Fix base der begge monteres med Isofix. Fordelen ved en base er at autostolen bare skal klikkes på basen, hver gang den skal ind i bilen, på den måde skal du ikke bruge tid på montering hver gang autostolen har været ude af bilen. Samtidig er der en større sikkerhed ved en base, da der er indikatorer på basen der viser om Isofix-kroge, støtteben og autostol er monteret korrekt.

Hvis du ikke har Isofix i bilen kan Guardia monteres uden base ved brug af bilens 3-punktssele.

ADAC test resultat for Recaro Guardia

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.