Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Isofix Base

Recaro Isofix Base

Hvis du gerne vil have mulighed for, at anvende IsoFix, så er det muligvis en Recaro IsoFix base, du skal have fat i.

Recaro er et rimelig gammelt firma, faktisk blev de stiftet helt tilbage i 1906. De har dog ikke altid arbejdet med autostole, men har tidligere mere fokuseret på bil indhold. Recaro er i dag rimelig anerkendte for deres produkter i hele verden, og de fleste anser dem for at lave kvalitets produkter.

Med en Recaro IsoFix base, er du altid sikker på at kunne montere din autostol, ved hjælp af IsoFix. Selve basen i sig selv er også rimelig let, at montere i bilen ved hjælp af beslag der følger med når du køber denne.

Fordelen ved at anvende IsoFixer at autostolen vil blive holdt bedre fast, det vil øge sikkerheden markant ved et uheld. Derudover har stolen heller ikke mulighed for at vippe eller rotere, og dette er med til at give en bedre oplevelse for barnet.

26 kommentarer

 1. Vi har brugt den i over 13 måneder (har en slank pige) og har været meget tilfredse, i starten skal man dog lige lære at “ramme” rigtigt med stolen ned i basen.

  Vi skal nu til at købe nummeret større, autostol 9-18 kg og overvejer at købe Young Expert Plus idet vi i forvejen har denne base, men et vennepar anbefaler os Tobi, som er uden base. Er Tobi bedre/sikrere end Young Expert Plus på trods af, at den er uden isofix?

  Hilsen Anja

  1. Hej Anja,

   Hvis du ser på testresultaterne er Tobi et bedre og sikre valg…

   Men der findes mange andre og endnu bedre stole – er der en grund til, at det kun er de to stole i har set på?

   Er der et max budget?

   Mvh

   1. Ikke som sådan, men ville gerne have en god men billig stol hvis det var muligt. Vi har imidlertid fundet en anden løsning idet jeg er tilhænger af bagudvendt så længe som muligt ?. Tak for svaret.

 2. Hej Kristian
  Er basen den samme til Young expert plus og til Young profi plus?
  Hilsen Janni

 3. Vi har en recaro Young Express plus, hvor der står, man skal købe en base til isofix. Er det denne base?

 4. Kan Recaro IsoFix base bruges sammen med Recaro Monza (15-36kg) seatfix ???

  Findes der en mavepude til Recaro Monza (15-36kg) seatfix?????

  MVH

  K.Jensen

 5. Rigtig træls base.
  Det er så besværligt at tage stolen op og ned i basen.
  Vi beholdte dog stolen og basen i 11 måneder – man lærer jo at leve med besværlighederne 🙂

   1. Hvilke bedre og sikre stole tænker du på? Vi venter nr 2 nu og ville egebtlig købe endnu en houng sport da vi har en allerede til vires 2 årig søn, og havde egentlig håbet på en isofix base til denne, men det er ikke muligt eller?
    Mvh Stephanie

    1. Hej igen,

     Nej det er ikke muligt med en isofix base til den.

     Basen passer til denne: https://autostol.dk/model/recaro-young-profi-plus/

     Men det er ikke en særlig god 0-13 kg. stol, da mange børn vokser alt for hurtigt ud af den og så er det bedre og mere økonomisk, at købe en af dem, som barnet kan bruge indtil det er 11-13 mdr.

     Når i kommer i næste klasse, er det pt. sikre, at vælge en 9-18 kg. stol, da dem som går fra 9-36 kg. alle er med mavepude. Römer har en 9-36 kg. stol på trapperne og den skulle gerne blive testet i efteråret 13.

     Den forventer jeg meget af og håber det kan blive et godt alternativt i 9-36 kg. klassen.

     mvh

 6. Rigtig fin base, nem at sætte fast i bilen og nemt at sætte auto stolen på 🙂

  Vi har været super glade for vores 🙂

 7. Vi har haft en blandet oplevelse med denne. Vi var egentlig glade for selve stolen (Young Profi Plus), men basen har vi bestemt ikke været super tilfredse med. Den er nemt at montere i bilen med de der beslag, men synes ikke det var nemt at sætte stolen i basen. Det endte altid med at stolen skulle nærmest smækkes ned i basen og lillemanden vågnede næsten altid hvis han sov. Vi har i hvert fald mange gange skulle bøvle med at få den til at sidde fast. Og vi har haft klaget til butikken, men de har ikke fundet nogen fejl på hverken base eller stol.

 8. Selve basen er ret enkel at sætte i bilen og kan indstilles i længden, således at Profi Plus stolen kan bruges lidt længere, da benpladsen øges.

  Dette er en fordel da barnet er bedre sikret i en bagudvendt stol. Stolen er nem at klikke i og den står stabilt. Isofixen fungere upåklageligt og kan klart anbefales, 5 stjerner herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.