Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Milano

Recaro Milano

Autostolen Milano er Recaro et af deres bud på en autostol til de ældste børn, i alderen 4 – 12 år. Selvom mange forældre ofte vælger, at fravælge autostolen når ikke længere er helt lille er det en god ide, at bruge autostolen så længe, som muligt. Barnet er nemlig meget bedre beskyttet i én autostol. Det er blandt andet også derfor, at Recaro har lavet Milano.

Milano bruger den 3-punktssele, der er til stede i stort set alle biler i dag. Det er derfor også de fleste der vil have mulighed for, at bruge Milano autostolen.

Milano anvender ASP, der er udviklet af Recaro. ASP står for Advanced Side Protection. Det yder en god beskyttelse ved sidekollisioner, hvor siderne på autostolen absorbere meget af den energi, der ellers ville være blevet påført barnet, der sidder i autostolen.

Der er mulighed for, at man kan justere hovedstøtten. Det er vigtigt, at hovedstøtten altid passer til barnet og derfor er det også vigtigt, at man har mulighed for, at justere den. Specielt i en autostol, som Milano, der skal bruges i mange år.

ADAC test resultat for Recaro Milano

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

10 kommentarer

 1. Hvor bred mon denne stol er. Min datter på 5 skal sidde i midten og jeg behøver en stol der ikke er for bred så den kan være der og så vi stadig kan komme til at selelåsen… den ser smal ud på billedet.
  Mvh.celeste

 2. Klikkede på linket for at købe stolen til 805 kroner ved pixizoo men kunne så finde ud af at jeg skulle give 1100 for den der…. Er i så troværdige ?

  1. Hej Morten,

   Priserne bliver opdateret hver nat mellem kl 01 og 02 – så hvis en forhandler ændre priser i løbet af dagen, ja så vil de først blive opdateret den efterfølgende nat. Med mere end 1.000+ priser kan vi ikke gøre det oftere end en gang om dagen.

   Derudover er den pris vi viser inkl. rabatten på 5%, så den skal du lige huske at trække fra den pris du ser ved Pixizoo.dk

   Håber det var svar nok.

   Mvh

 3. Hej 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad forskellen er på Milano og Monza modellen? 🙂
  Og har du evt. nogle mål på de to stole? Tænker om det er synsbedrag, eller om Milano er smallere end Monza?
  Mvh Tina.

  1. Hej Tina,

   Jeg har ikke nogle mål på de to stole og kan ikke finde mål på recaros hjemmeside.

   Billederne passer ikke helt, men Monza er dog breddere, da den har sidebeskyttelse og det har Milano ikke på samme måde.

   Mvh

 4. Et spm. Vi har denne stol og har indtil nu anvendt 5 punktselen(som sidder i selve stolen) til vores søn på 3 år som nærmer sig 18 kilo. Vi skal nu til og overveje at anvende 3 punktsselen da 5 punkt er ved at være for lille. Smp er så. Nu hvor 3 punktselen skal anvendes så kan man ikke spænde selve stolen fast men den sidder bare løst på sædet. Er det rigtigt?

  1. Hej Kasper,

   Er du sikker på, at det ikke er en 9-36kg. stol fra Recaro i har?

   Der sidder ingen 5-punktssele i denne stol.

   Men til dit spørgsmål.

   Nej stolen sidder ikke fast i bilen. Eller du sætter drengen i og spænder drengen og stolen fast sammen. For at en 15-36 kg. stol skal sidde fast i bilen, er det nødvendigt, at den har isofix og der er isofix i bilen.

   Der er dog intet farligt i, at stolen nu ikke sidder fast i bilen. Så det behøver i ikke bekymre jer om.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.