Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza Nova 2

recaro-monza-nova-2

Monza Nova 2 fra Recaro, er en autostol for børn der vejer fra 15-36kg, der svarer til en alder på ca. 3-12 år.

Monza Nova 2 har høj sikkerhed. Autostolen har god sidekollisionsbeskyttelse. Hovedstøtten er lavet til at give den bedste beskyttelse til hoved og nakke. Samtidig følger hovedstøtten med, når barnet vokser, da den kan indstilles i 11 forskellige positioner.

Monza Nova 2 har også god komfort for barnet. Skummet i autostolen tilpasser sig til barnets kropsform, og sikrer en behagelig køretur.

I 2013 har Monza Nova 2 fået et godt testresultat på 74 %, der svarer til 4 ud af 5 stjerner. Hvilket viser at det er en god og sikker autostol. I testen fik autostolen blandt andet 5 ud af 5 stjerner for kategorien kemikalier/komfort.

Som noget nyt inden for autostole har Monza Nova en integreret højtaler i hovedstøtten til barnet, så køreturen bliver lidt sjovere. Der er også en lille lomme i siden af autostolen til at have en MP3 afspiller eller mobil liggende i.

Monza Nova 2 monteres med bilens 3-punktssele, så du behøver ikke at have noget ekstra i bilen for at kunne montere autostolen.

Monza Nova 2 er også tilgængelig i en Seatfix version, der har integreret Isofix-kroge og derfor installeres med Isofix.

ADAC test resultat for Recaro Monza Nova 2

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

  1. Hej

    Hvilken en stol kan du anbefale af denne recaro Monza Nova 2 og Cybex Solution m-fix.

    Vi har Isofix, men den skal anvendes uden isofix nogle gange når mine forældre køre med min søn..

    Recaro Monza Nova 2 er vel en ældre stol end Cybex’en ?

    Er der andre alternativer der score lige så godt ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.