Autostol.dk

Fra bloggen

4 kommentarer

 1. Vi købte Rømer ADVANSAFIX i sidste uge i ønskebørn, ikke 2’eren men 1’eren. Er den tilbage trukket? Hvordan kan de så sælge os en? Er den ikke sikker?

  1. Hej Louise,

   Der er 3 modeller:

   Ovenstående samt https://autostol.dk/model/romer-advansafix-2/ og https://autostol.dk/model/romer-advansafix-ii-sict/ – er det ikke en af dem?

   Som jeg husker det var der nogle problemer med den første model og at den ikke sad godt nok fast i isofix beslaget, så stolen bare røg ud. Men det er nogle år tilbage, så kan ikke huske det helt præcis.

   Hvis den stadig er i butikkerne, så kan Römer ha haft fixet problemet og sendt nye stole eller også husker jeg forkert.

   Autostol producenterne trækker en gang i mellem stolene ud af markedet for, at få andre og nye stole ind. Så at en stol er trukket ud – er ikke altid fordi det er en dårlig stol.

   Mvh

   1. Det er den der er her i artiklen. Det er jeg næsten helt sikker på. Det var den sidste de havde i butikken og derfor måtte vi få den til 2000,- hmm… Hvordan kan jeg se om den går ind under dem der havde fejlen i isofixen? Han de et nr eller noget andet der indikerer dette?
    Vh Louise

 2. Jeg har den gamle stol, er det sådan man kan få pengene retur for den eller hvad er det for en fejl du henviser til?

  1. Hej Charlotte,

   Jeg kan faktisk ikke huske, hvad det endte med. Men den blev trukket tilbage og mener, at man kunne få erstattet stolen til en anden Römer. Men jeg kan ikke helt huske det.

   Mvh

 3. Jeg har et spørgsmål ang, denne stol.
  Har den ikke været testet? Kan ikke finde noget om den og vil gerne være sikker på at den er sikker og uden kemi før vi køber den til vores søn på 9 mdr.
  Håber du kan hjælpe mig 🙂

  Mvh. Marie

  1. Hej Marie,

   Nej det har den ikke. Römer har også lavet en Advansafix 2 – og en af dem regner jeg med er med i autostol testen, som kommer her i oktober.

   Så jeg vil anbefale jer, at vente 1-1½ mdr. endnu før i køber.

   Når han kun er 9 mdr. burde han også kunne være i babystolen et par mdr. endnu :O)

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.