Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe i-Size Flex Base

romer-baby-safe-i-size-flex-base

Baby Safe i-Size flex base fra Römer er en base til babyautostolen Baby Safe i-Size. Baby Safe i-Size flex gør det nemt at give din baby den mest ergonomiske stilling i en babyautostol, samtidig med at basen er med til at give god sikkerhed.

Som så mange andre aspekter i en bil varierer sædevinklen, hvilket i nogle tilfælde kan medføre at babyens hoved vipper forover, hvis vilsædet skråner for meget. Med Baby Safe i-Size flex har Römer fundet en løsning på det problem, idet basen kan vippes så vinklen i basen justeres og på den måde gør barnets stilling mere flad.

Basen kan i alt justeres i 4 forskellige positioner, og det er nemt at skifte mellem positionerne så du nemt kan finde de position der passer bedst til din bil. Basen er også udstyret med en indikator der viser, hvis vinklen bliver for flad og komforten og sikkerheden er på den måde i top.

I 2017 har Römer Baby safe i-Size fået et godt testresultat hvor den var monteret med Baby Safe i-Size flex base. Testresultatet var på 76 % og 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed, som viser at basen er en sikker måde at montere babyautostolen på. Som navnet siger er basen også i-Size godkendt.

Basen monteres med Isofix og et støtteben, som er med til at give den høje sikkerhed. Støttebenet er med til at give en bedre stabilitet, og kan justeres i højden så det kommer til at passe til din bil. Støttebenet er også udstyret med en indikator, der viser hvornår støttebenet er fastgjort korrekt.

Som det sidste er Baby Safe i-Size flex praktisk hvis den skal flyttes til en anden bil, eller ikke bruges. Der er bærehåndtag i siden, og støttebenet kan foldes ind under basen, så basen ikke fylder for meget, når den ikke bruges.

Baby Safe i-Size flex base minder meget om basen Baby Safe i-Size base, dog med den forskel at basen kan vippes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.