Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe Plus II

Römer Baby Safe Plus II er en bagudrettede babystol fra Römer. Römer er verdenskendt for deres kvalitetsautostole, så med en Römer autostol er du altid sikker på, at modtage et kvalitetsprodukt. Der er tale om en såkaldt bærestol, hvilket gør at det er let at transportere babyautostolen, eventuelt med baby.

I 2009 blev Römer Baby Safe Plus II testet og klaret sig godt i autostol testen. Her fik autostolen en samlet vurdering på 4 ud af 5 stjerner. Hvilket må siges at være et rimelig godt resultat, eftersom at det er overmiddel. Autostolen blev vurderet i 4 forskellige kategorier, som var: ”sikkerhed”, ”betjening”, ”komfort” og ”rengøring og kvalitet”. Römer Baby Safe Plus II scorede 4 ud af 5 stjerner i alle test, hvilket gør den til en meget alsidig stol, med mange kvaliteter. For selvom sikkerheden selvfølgelig er vigtigt, må komfort heller ikke undervurderes – specielt hvis barnet skal sidde i babyautostolen lang tid afgangen.

ADAC test resultat for Römer Baby Safe Plus II

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

23 kommentarer

 1. Rigtig god stol. Nem at anvende, både med og uden base. Min søn voksede dog ud af den allerede da han var 8 mrd. Den er også nem at have med når man er ude at handle.

 2. Denne havde vi til begge vores drenge da de var små..
  Den var okay til vores ældste, men synes hurtigt han voksede ud af den, måtte skifte ham op i en større da han var 7-8 mdr gammel.. Det er hvad det er..

  Men den er IKKE god til de lidt større børn.
  Da vi fik nr 2 vejede han 4600 gram og var 56 cm ved fødslen, og han er vokset ret hurtigt.
  Allerede da han var 6 mdr havde vi problemer med at få ham i stolen, han sad utrolig klemt, og følte lidt at man skulle presse ham ned i stolen.. Så han kom også forholdsvis hurtigt over i en anden autostol. Dog kunne næste autostol ligge ned..

  Desværre har det gjort at vi ikke køber en Römer igen hvis vi skal have barn nr 3..

 3. Super stol. Vi havde to af dem til vores tvillingedrenge og de fungerede virkelig godt. Det skal dog siges det var den gamle model, med ISOFIXbase. Men som jeg ser dem er de anvendelsesmæssigt ikke anderledes.

 4. Vi er rigtigt glade for denne stol, den er nem at sætte fast i bilen. Hovedstøtten kan justeres tilpas med at hun vokser, har dog svært ved at se at hun kan passe den til kilo max for hun bliver for lang. Solskærmen tager det værste sol i hendes hovede når vi går til og fra bilen.
  Den er temmelig tung og uhandy at bære, men ikke mere end autostole generelt.
  Alt i alt har vi været rigtigt glade for vores valg af den-og ville ikke have problemer med at vælge den igen til næste pode 😉

 5. Super god Autostol som vi er super tilfredse med!
  Den er nem at indstallere, nem at klikke i og ud, barnet sidder behageligt og så er den sidst men ikke mindst enormt sikker i trafikken, som når alt kommer til alt var det vigtigste for os som pendler mellem Århus og Kbh hver uge!:-)

  God dag!

 6. Vi har denne autostol og er rigtig glade for den. Isofix basen gør det let at tage stolen ind og ud af bilen samt skifte mellem biler. Betrækket er super let at tage af, når det skal vaskes. Vores børn har siddet rigtig godt i den og falder ikke frem, når de falder i søvn.

 7. dejlig stol nem at bruge, nem at vedligeholde – holder sig pænt i betræk selvom det vaskes ofte

 8. Hvad er forskellen på denne og den anden som hedder SHR???De ser helt ens ud…
  Kan ligeledes se, at nogle synes at babys hoved falder forover når han/hun falder i søvn…kan man virkelig ik lægge den lidt ned med isofix, så baby ik vælter hovedet forover??

  1. Hej,

   Ja de er også helt ens. SHR kan bruges sammen med britax/römer klapvogne og det er den eneste forskel.

   Det er rigtig, at mange oplever det og det kan der desværre ikke gøres noget med. Isofix eller sele basen kan ikke afhjælpe problemet.

   Vil du undgå det bør du vælge en maxi cosi eller cybex.

 9. Får point for sikkerheden.

  Men vi synes vores datter sidder vildt dårligt i den, at hun ikke får nok støtte, når hun sidder i den.

  Hun sidder desuden alt for oprejst, og vi har prøvet og prøvet og prøvet, og vi kan overhovedet ikke finde ud af, hvordan vi får den til at ligge mere ned?

  Vi bruger Isofix base…

  Desuden synes jeg heller ikke, at solkalechen skygger særlig godt, den er svær at hive ordentligt frem over stolen…

  Vi har købt stolen over nettet fra Tyskland og har derfor ikke fået instruktion i den, men har prøvet at gå på YouTube, synes ikke videoerne dér er særligt gode heller.

  Vi har lånt og lejet diverse andre autostole, fordi vores pige HADER at sidde i Römeren, men vi ville jo helst, at hun ville sidde i den pga. sikkerheden….

 10. Vi købte denne stol til vores søn, og har bare været så glad for den! Det var han også. Det var tydeligt at se at han sad behageligt i den, og han faldt derfor næsten altid i søvn i den (hvilket gør køreturen lidt lettere 🙂 ).
  Vi undersøgte meget inden vi købte den, bl.a. hvordan den havde klaret sig i sikkerheds tests. Og der er bare ikke en finger at sætte på den. Kan klart anbefales!

 11. Vi købte en rømer baby safe til vores datter, vi har aldrig fortrudt det, og kan stærkt anbefale andre at gøre det sammen.
  Hun sad rigtigt god i den, den var nem at håndtere for alle også for bedsteforældre. Hun kunne side i den til hun var 11mdr + . hvor vi skiftede hende over i den den næste, fordi hun kastede op i autostolen, så den skulle rengøres, hvilket også var nemt.
  så alt i alt en lækker autostol, man ikke fortryder købet af.

 12. God og anvendelig stol. Vi brugte stolen med en Isofix base,hvilket er meget nemmere end monitering med bilens sele. Den lændepude der skulle bruges fra nyfødt, var vi nødt til at tage ud allerede efter 1 måned da min pige sad dårligt (hendes hage ramte næsten brystkassen).
  Stoffet er nem at tage af og holder både farven og kvaliteten efter mindst 20 vaske da min pige overgylpede stolen hver 2. Dag.
  Vi skiftede dog til næste størrelse stol da min pige fyldte 9 måneder og vejede 9,5 kg. Det er udelukkende pga en nær familiemedlem fik et barn og arvede vores Römer Baby Safe Plus II,ellers kan jeg sagtens forestille, at hun sad i den i et par måneder længere.

 13. Som førstegangsfødende, er det at vælge en autostol en jungle at finde rundt i.
  vi fik masser af hjælp og vejledning i Babysam, og endte ud med at vælge denne autostol.

  stolen er rigtig nem at anvende og den er rigtig nem at håndtere.

  Vi er rigtig glade for den, og vil helt klart anbefale den til andre.

 14. Rigtig god stol, som er nem at anvende. Vores datter sad rigtig godt i den intil hun var ca. 15 måneder. Fungerer rigtig godt sammen med basen, og der er ikke nogen tvivl om hvordan man skal montere den.

  Eneste minus er at den er ret tung når man har en større baby i – de vokser jo sådan nogle babyer.

 15. Vi har været meget glade for stolen. Vores datter kunne bruge den indtil hun var 1 år.
  Rigtig god at spænde fast og betrækvask er heller ikke noget problem.
  Eneste minus er at stolen, syntes jeg, er ret tung, men kvalitet vejer jo også noget 🙂

 16. Super god stol, min søn sidder rigtig godt i den og man føler ikke man presser ham ned i.
  Det gjorde vi med den recaro vi havde til vores datter (0-13kg)
  Dog kan vores sele i bilen kun lige nå rundt det tæller lidt ned.

 17. Super god stole.

  Vi har købt den brugt så er nu nummer 3 barn i den og den er endnu super god. Vi fortryder bestemt ikke at vi endte med denne stol…:-)

 18. Her hjemme har vi været meget glade for Römeren. Den er nem og hurtig at spænde fast og man føler sig tryg ved, at den sidder som den skal.
  Min søn på lidt over 7 måneder (ca 9 kg) bruger stadig stolen, men da han er meget lang, sidder han umiddelbart bedre i en større stol. Men ind til da, har den fungeret upåklageligt.

 19. en rigtig lækker stol som er nem at montere i bilen, også selv om vi ikke har isofix. vores søn voksede først ud af den da han var et år.
  har valgt den igen til barn nr 2. kan varmt anbefale den til kommende forældre…

  så fuldt hus herfra..

 20. Vi har denne Römer og er utrolig glade for den på mange punkter. Vi har ikke egen bil, og da vi bruger stolen i mange forskellige biler, har vi ikke Isofix. Og heldigvis er stolen enormt nem at spænde fast med sikkerhedsselen i bilen, hvilket vi er glade for. Vi fik god vejledning i stolen i Ønskebørn, og der er bare en hel masse små finesser som gør stolen ekstra sikker, hvilket giver tryghed til mig som forældre.

  Det er også positivt, at små spædbørn sidder godt i den, da den ligger lidt ned. Således er det ikke et problem at transportere en nyfødt.

  Dog synes jeg hurtigt, at den bliver lidt lille trods kiloangivelsen og det faktum, at man kan rykke nakkestøtten op. Så selvom den skal kunne holde et så stort barn på så mange kilo er min oplevelse, samt mange andres, at børnene simpelthen når at blive alt for lange før de når op på det kiloantal. Derfor ikke fuld gas på stjernerne.

 21. Vi har haft en Römer Babysafe II. Vores datter voksede ud af den lige før hun blev 1 år gammel. Stolen var rigtig nem at håndtere, og at sætte fast i bilen med selebasen, som vi købte til. Vi var rigtig glade for stolen som helhed, og at den har klaret sig godt i diverse tests.

  Vil helt klart anbefale den til andre forældre – og det har vi allerede gjort.

  5 stjerner herfra.

 22. Vi startede ud med en lånt stol , en ældre model af denne . Men ofte kunne selen ikke nå om stolen i eksempelvis min venindes ældre bil.

  På udsalg fandt jeg denne , og sammen med isofix basen var det et perfekt match !

  Det var hurtigt og nemt. Med et klik er stolen på plads , og man er kørende 🙂

  Eneste minus var, at vores datter da hun var 3 mdr , dinglede lidt med hovedet når hun faldt i søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.