Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Duo Plus

Römer Duo Plus jet

Duo Plus fra Römer er en autostol for børn i alderen 9 måneder til 4 år, eller børn der vejer imellem 9 til 18 kg. Det er rimelig vigtigt at disse forhold overholdes, for at autostolen kan yde en ordentlig beskyttelse.

Stolen er en af de bedst testet autostole i gruppen 9-18 kg., hvor barnet sidder fast med 5-punktsele.

For at barnet ikke skal opleve ubehag når Römer Duo Plus anvendes, er der installeret små ventilationskanaler i ryg området. Disse er med til at sørge for en ordentlig ventilation, således at barnet ikke bliver overophedet. Derudover er Römer Duo Plus blødt polstret med polstring der er let at tage ud, og vaske såfremt man ønsker dette.

Römer Duo Plus er også let at montere med ISOFIX i ISOFIX -monteringspunkterne i bilen. Dette er med til at holde autostolen på plads, og forhindre at den kan vippe eller rotere. Hvilket er med til at give barnet en endnu bedre oplevelse og komfort. Derudover er det også med til, at formindske hovedets fremadbøjede stilling, så belastningsværdien ved et uheld vil blive reduceret.

For at øge sikkerheden med Römer Duo Plus, bør man købe en top forankring til stolen. Det er en sele, som man sætter fast i toppen af autostolen og omme bag i bilen. Hvis autostolen købes i England hedder den en “Britax Duo Plus Top Tether“.

 

ADAC test resultat for Römer Duo Plus

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

125 kommentarer

 1. Hej Kristian!
  Min kæreste og jeg er uenige om, hvilken autostol vi skal vælge. Vores søn er 8 måneder, og vi skal derfor snart ud og have en større autostol. Jeg hælder til en Recaro Optiafix og min kæreste hælder mest til Römer Duo Plus. Vi har en ny bil med Isofix, og kommer formentlig ikke til at flytte meget rundt på den. Hvilken ville du vælge af de to?
  På forhånd tak.
  Venlig hilsen
  Mathias

 2. Hej Kristian

  Har kig på en Duo Plus til brug i bedsteforældre-bil (nyere Renault Kadjar/Peugeot 208 med Isofix i begge). Jeg synes dog, at det er lidt svært at gennemskue om den kan anvendes alene med Isofix eller om der skal Top Tether montering til også? Jeg har prøvet at lave en søgning på producentens hjemmeside, men ved alle de søgninger på forskellige biltyper/-modeller, jeg har lavet, står at der skal anvendes Top Tether, men udfra dine tidligere svar synes jeg, at det virker som om den ofte vil kunne anvendes alene med Isofix. Håber du kan hjælpe mig.

  Mvh Heidi

 3. Hejsa. Jeg håber du kan hjælpe i denne jungle af autostole.
  Jeg er på udkig efter en autostol i mellemklassen. Vi har pt ikke isofix, men skal have nyere bil om et par måneder. Jeg ved dog ikke endnu, om det bliver med/uden Isofix.
  Jeg har kigger på Römer duo Plus, da den både kan bruges med/uden Isofix, som jeg forstår det? Men kan ikke helt gennemskue om du anbefaler den af sikkerhedsmæssige årsager, hvis man ikke har isofix? Ellers har du et andet godt bud på en autostol til en på 10 kg og 1 år?
  Mvh Ulla

  1. Hej Ulla,

   Duo Plus er en god stol, hvis du har brug for begge dele. Hvis du kun skal bruge isofix vil jeg anbefale en anden og det samme med kun selemontering. Dog anbefaler jeg tit Duo Plus, hvis det skal være isofix og fremadvendt.

   Så Duo Plus er typisk i de tilfælde, hvor man har brug for begge dele.

   Sikkerhedsmæssigt er Duo Plus en god stol (dog en ældre stol), men den er stadig udmærket og mine forældre har den også i deres bil.

   Mvh

  2. Hej
   Vi kunne også godt bruge lidt hjælp til at finde den rette stol. Vi har en maxi cosi assisfix i vores primære bil, men har brug for at finde en nr 2 stol til vores ekstra bil. Bilen er en chevrolet spark fra 2012 og den har så vidt jeg kan se ikke en krog til sele bagtil. Der er isofix. Vi vil meget gerne have en stol der kan vende både bagud og fremad – vores pige er kun 9 mdr og vejer 9 kg, og vi ser helst at hun vender bagud så længe det er muligt.
   Hvilken vil du anbefale?
   Mvh Louise

 4. Hej Kristian
  Håber du har mulighed for at hjælpe mig lidt på vej i denne jungle. Min kæreste og jeg skal til at købe ny autostol til vores datter på 11 mdr. Vi har to biler, så vi er nødt at skulle have to stole, da hun ville skulle afleveres i en bil og hentes i den anden. Den ene bil (nissan primera fra 2005) har isofix mens den anden (toyota yaris fra 2003) kun har selemontering og er en 3dørs bil, så den skal stå fremadvendt. Jeg har haft kigget på en recaro optiafix til nissan’en og en Römer Duo Plus til yaris’. Da jeg tænker det vil være smart at købe en der kan monteres både med og uden isofix, hvis vi nu udskifter bilen i løbet af et par år, eller hvis der kommer en baby mere. Vil du anbefale en Römer Duo Plus til det behov eller har du en anden ide? Og vil du evt. Købe 2 ens stole, eller er det fint med recaro optiafix i den anden, kan nemlig se den har rigtig gode testresultater. Ja jeg er lidt lost, da stolene heller ikke må være alt for dyre (nu vi skal bruge to), så håber du kan hjælpe mig ? Tak for en god hjemmeside men mange nyttige tips og råd. Med venlig hilsen Anja.

  1. Hej Anja,

   Der er intet problem i, at have to forskellige stole. Det kan i sagtens uden, at det giver problemer i hverdagen..

   Duo Plus er en god stol. Den er lidt bedre med isofix montering, men kan også sagtens bruges med selemontering.

   Hvis prisen skal holdes nede og det også skal være gode stole, så har du faktisk fundet de par stole som jeg vil anbefale.

   Mvh

 5. Hej Jeg skal til at vælge autostol og kan ikke beslutte mig mellem Britax Duo Plus, Britax king II ATS og BeSafe izi comfort x3.
  Vi har ikke isofix i bilen og barn er 1år og 11 kg.
  Hvilken ville du anbefale og hvorfor?

 6. Hej
  Kan det passe at jeg ikke kan vippe stolen til hvileposition når jeg har sat top tether på? Eller er det fordi jeg har strammet top tether selen for meget?
  Mvh malene

 7. Hej.
  Jeg er ved at se på autostol til min søn på 13 mdr. Jeg synes umiddelbart Duo Plus ser rigtig fin ud og har fået et godt tilbud på en. Men den har jo efterhånden været på markedet en del år, så vil du stadig anbefale denne kontra nogle af de nye på markedet? Så vidt jeg kan se klarer den sig stadig fint i diverse tests. (Den skal sidde i en bil med isofix) På forhånd tak.
  Mvh Bo

   1. Hej Kristian,

    Hvordan vokser barnet med Römer Duo Plus? jeg tænker på barnets ryg højde. I den stol vi har til vores ene bil (Maxi Cosi Axissfix) kan man rykke hovedstøtten længere op når barnet vokser. vi skal have en autostol til vores nye nr. 2 bil.
    Men ved ikke om duo plus er så “høj” i ryggen at et barn på 18kg/3-4 år generelt ikke bliver højere end stolens ryg, så hovedet stadig er indenfor siderne på stolen.

    (Vores datter er 1,5 år, ca 84 cm og vejer 11,5 kg)

    1. … og så vil jeg lige høre, hvis nu vi købte den brugt fra år 2010-2012 – er modellen så helt den samme som hvis vi købte en helt ny? tænker især sikkerhedsmæssigt.

     Mvh Katja

     1. Hej Katja,

      Ja der vil ikke være forskel. Duo Plus er så populær, at Römer har den med i autostol testen engang i mellem når de ændre testen, så de kan vise, at den stadig er sikker. Det resultat du ser på stolen er det nyeste resultat stolen har fået og det betyder, at den altså også kan klare den nye hårdere test.

      Mvh

    2. Hej Katja,

     Men rykker selerne op som på andre stole og derfor kan den bruges fra barnet er 10-11 kg og indtil 18 kg.

     Den er ikke helt så høj som fx. Maxi Cosi Pearl, men hvor lang tid den kan bruges, kommer også meget an på, hvordan barnet er. Har det lange ben eller lang overkrop. Men de fleste vil kunne bruge stolen til de er næsten 3,½-4 år. For på det tidspunkt vil toppen af ørene gå til toppen af stolen.

     Mvh

    3. Hej.

     Tak for en god hjemmeside, der gør autostol-junglen lidt mere overskuelig. 🙂

     Dog har jeg alligevel et konkret spørgsmål til hvilken stol vi skal vælge med følgende udgangspunkter:

     Vores datter er 13 mdr., vejer 10 kg. og er omkring 80 cm høj. I vores ene bil har vi en Recaro Optifix, som hun sidder super godt i og som vi er meget glade for. 🙂 Hun er derfor vant til at sidder forudvendt.
     Vores anden bil (som vi kører noget mindre i) har ikke isofix og derfor skal vi have anskaffet en stol mere. Vi vil dog gerne, at den også kan bruges med isofix, så vi er fremtidssikret, hvis bil nr. 2 bliver skiftet ud til en med isofix. 🙂

     Hvilken autostol vil du anbefale hvis den både skal kunne monteres med og uden isofix, skal være forudvendt og meget gerne scorer rigtig godt i test. 🙂 Vi har kigget lidt på Römer Duo og Römer Safefix.

     MVH Kristine Søgaard
     – På forhånd tak.

 8. Hej?

  Er i vildrede i den her autostole jungle?..
  Vi er på udkig efter en stol til vores søn på 11mdr og har haft kig på en maxi cosi tobi, britax Rømer king ls og britax Rømer duo plus, hvilke en vil du anbefale?.. (Vi har ikke isofix i bilen).
  Mvh Bianca

 9. Hej, vi er på udkig efter ny autostol til vores dreng på knap 8 måneder. Valget står mellem maxi cosi og Rømer britax. Jeg syntes at det er SÅ svært at finde den rigtige. Isofix er ikke er must, stolen skal bare have gode resultater i diverse test og på sikkerhed. Har kigget lidt på duo plus, maxi cosi tobi selvom muligvis er meget forskellige stole 😀
  Håber du kan hjælpe! Mvh

  1. Hej Jasmin,

   Det er begge gode stole og der er ikke den store forskel – jo duo plus har isofix.

   Hvis i mest bruger bilens sele til montering vil jeg vælge tobi, da den har rigtig god sikkerhed med selemontering.

   Mvh

 10. Hej
  Først vil jeg sige tak for en rigtig god hjemmeside der er med til at gøre autostol junglen lidt nemmere at finde rundt i.
  Jeg er på udkig efter den sikreste fremadvendte stol til et barn på 3,5 år.
  Har kigget på Rømer Duo plus samt Maxi Cosi Pearl. Er der andre stole der er et mere sikkert valg? Vores bil har ikke mulighed for montering af top tether.
  Vil gerne gå efter en stol der kan ligges lidt ned i sovestilling, da det efter min logik (har ikke kunnet læse om det nogen steder) må nedsætte belastningen på krop og nakke ved pludselig opbremsning? Rømer skriver at deres nye isofix beslag også skulle være med til dette, men ved ikke om dette er testet i praksis?

  På forhånd tak.

  1. Hej Martin,

   Hvor højt er jeres barn og hvor meget vejer det?

   For umiddelbart er det næste vægtklasse i skal se på.

   Med den smugle stolene kan ligges ned, har det ingen sikkerhedsmæssigt betydning. Det er kun komfort for barnet når der falder i søvn.

   Mvh

 11. Hej Kristian.

  Igen: Tak for denne hjemmeside – den giver virkelig et godt overblik.
  Jeg har tidligere skrevet ang. vores datter, som nok snart skal i en ny autostol.
  Hun er knap 10 kg., 76 cm og 1½ år.
  Vi har en Cybex 3s, og havde først tænkt, at næste skulle være Juno 2-Fix, indtil hun prøvede den. Autostole med mavepude fungerer slet ikke til hende – det er hun for lille til.

  Inkl. to baser synes vi, at det bliver lidt dyrt med 2way Pearl. Ikke at prisen er det vigtigste!
  Er basen med til denne?
  Og kan den lægges ned i hvileposition, eller skal vi så have fat i en anden?

  Med andre ord: Hvad tænker du umiddelbart er bedste bud til en lille størrelse – gerne én som kan lægges ned i hvileposition 🙂

  På forhånd tak for hjælpen!

  1. Hej Anne,

   Denne stol kræver ikke base, da den har isofix sat fast direkte i stolen.

   Den kan godt komme i hvileposition, men slet ikke lige så meget som en bagudvendt stol. Men sammenlignet med andet fremadvendte stole, så er hvilepositionen fornuftig.

   Jeg ville gå efter en bagudvendt stol – måske en Römer Dualfix, som kan vendes når hun bliver større. Det er en af de billigste stole som kan vendes begge veje og som har en god hvileposition.

   Har du læst dette indlæg? https://autostol.dk/blog/test-og-sammenligning-af-isize-autostole/

   Mvh

 12. Hej,
  Vi har fået en duo+ og er lidt i tvivl. Vi skal bruge den med bilens sele. Isofix beslagene stikker ud bagved stolen, kan man skubbe dem væk, eller skal de bare ind under bilens ryglæn?
  Gav det mening?

  Mvh Heidi

 13. Hej Kristian. Vores autostol er gået i stykker i flamingoet i siden, så vi skal have købt en ny. Vi har et meget godt øje til denne duo plus. Vores søn er 17 mdr. Vil du anbefale den eller har du andre i tankerne? Ville helst have en 9-36 kg men vores søn gider ikke den der “pude” på maven. Og et must er at den har isofix. Mvh Henriette

  1. Hej Henriette,

   Jeg er jo stadig vildt glad for Duo Plus selvom det er ved, at være en “ældre model”. Men sikkerhedsmæssigt er den bare stadig super god og har mange af de egenskaber, som forældrene efterspørger.

   Hvis jeres søn er lidt lang i det, kan i også overveje Maxi Cosi Pearl, da den er noget højere og derved kan bruges i længere tid. Den kræver dog en base og koster derfor lidt mere end Duo Plus.

   Mvh

 14. Hej
  Står og skal investere i ny autostol og har ledt rigtig meget og længe

  Hvilken stol vil du anbefale hvis valget står mellem Römer Duo Plus og Maxi Cosi 2way Pearl, eller vil du bringe en helt tredje stol i spil?

  1. Hej Carsten,

   Ingen tvivl om, at jeg vil vælge 2way Pearl, da den kan vendes bagud. Men det er kun, hvis i har tænkt jer, at have barnet bagudvendt ellers kan i lige så godt vælge Duo Plus.

   2way kan vendes fremad, så det kan man gøre når barnet bliver større, så hvis i planlægge at gøre sådan, så er der ingen tvivl om, at det er 2way jeg vil vælge.

   Mvh

   1. Altså jeg vil gerne have min datter til at sidde baguvendt end til omkring 15 mdr alderen
    Derfra vende hende om således at hun sidder med ansigtet i kørselsretningen.

    Med det oplyst, vil du så stadig anbefale 2way Pearl?

 15. Vi har denne stol og er utrolig glad for den! Også ungen som har siddet i den siden hun var ca. 11 mdr (nu 1½ år).

  Skal lige høre om det er lige så sikkert at placere stolen i 3- ounktselen på forsædet som med isofix på bagsædet, forudsat at stolen monteres korrekt i selen?

  1. Hej Tim,

   Det oplyses desværre ikke, hvor stor forskellen er i test resultatet på selemontering og isofix montering – så hvor stor forskellen er på de to ting, er ikke til at sige.

   Men jeg vil vurdere, at der ikke er den store forskel. Har selv brugt Duo Plus på forsædet og har ingen bekymringer ved det.

   Om forsæderne eller bagsæderne er sikreste – ja det kommer jo an på situationen, men jeg vil ikke have betænkninger ved, at sætte min søn på forsædet.

   Mvh

 16. Synes det er irriterende at din begrundelse med “stolen er for dyr” kommer overhovedet, da prisen er underordnet – det drejer sig om at få den bedste og sikreste stol

  1. Hej Tina,

   Så har jeg tilføjet lidt mere. Det er blot fordi jeg har gentaget mig selv så mange gange, at nogle gange får jeg ikke det hele med.

   Men Versafix kan ikke betale sig at købe, da den ikke er sikre end de andre stole og derfor synes jeg den er alt for dyr. Hvis den var sikre, havde bedre komfort ol – så var det ok, at give mere for stolen.

   Men når den er på niveau med de andre – ja så synes jeg den er for dyr.

   Mvh

 17. Hejsa

  Er i tvivl om jeg skal købe en duo plus, versafix eller en safefix plus?
  Og hvilke af de 3 modeller er den nyeste?
  Da jeg var i babysam idag, kunne hun ikke vise mig duo plus, men anbefalede safefix plus (som er sat ned til 1999) fremfor versafix, idet nakkestøtten på safefix plus er meget sikker mod sidekollision.
  Jeg har isofix i vores Opel corza TDI (2008 ) men ved ikke hvordan jeg tjekker om der er topforankring i bilen.
  Efter at have læst herinde, kan jeg se at du anbefaler duo plus, men det er godtnok et stykke tid siden. Vil høre hvad du vil anbefale idag : duo plus, safefix plus eller versafix plus?

  Mvh sanne

  1. Hej Sanne,

   Jeg vil stadig anbefale Duo Plus. Det er en ældre stol (som Safefix Plus), men stadig en super god stol, som vores datter kommer til at sidde i når hun køre med bedste forældrene.

   Hvis Safefix Plus er også en super god stol og behøver heller ikke top forankning.

   Versafix vil jeg ikke vælge, da jeg synes den er for dyr i forhold til, at den ikke er mere sikker end de andre stole.

   Du kan bag i bilen se om der er et sted, hvor du kan sætte en krog fast i – det vises med et system, der ligner en autostol og et anker.

   Mvh

 18. Britax Duo Plus autostolen har vi været rigtig glade for. Vi kan varmt anbefale den. Vi købte den på amazon.
  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, Kristian, til råds. Vores søn på snart to år, vejer omkring de 15 kg. Han er en stor og lang dreng. Vi tænkte, at vi kunne give autostolen videre til min nevø, som kan passe autostolen om en måneds tid.
  Vi kunne så godt tænke os at skifte videre til en større stol allerede nu, selv om det er tidligt, men så deler vi udgifterne 🙂 Hvilken autostol vil du anbefale os at skifte til efter denne Duo Plus? Vi har været super glade for isofix, og vil gerne have det med.

  1. Hej Kasper,

   Vi har selv været glade for vores Duo Plus – super stol!
   Vi har denne model nu til vores søn https://autostol.dk/model/maxi-cosi-rodifix/ – men det kan godt være, at jeres dreng bliver for stor til den. Der er nemlig lige et par cm mindre plads i den i forhold til andre på markedet.

   I 15-36 kg. klassen er Römer, Cybex, Kiddy og Maxi Cosi alle næsten lige gode og det vigtigste er, at i finder en model, der passer godt i jeres bil. Sikkerhedsmæssigt er de nærmest ens.

   Mvh

  1. Hej Mona,

   Du kan sagtens nøjes med, at sætte Duo Plus fast med isofix – sådan har jeg selv brugt stolen. Der er bare kommet den mulighed med topforankning, der søger sikkerheden, men det er ikke et krav, som på nogle af de andre modeller.

   Mvh

 19. Hejsa,

  Vi har studeret de tre stole Römer Duo Plus, King Plus og Safefix Plus, men har svært ved at se, hvad der egentlig er forskellene på stolene. Vi har kun kunne identificere følgende forskelle:
  * King Plus kan kun monteres med Isofix, men ikke med bilens 3-punktsele.
  * Duo Plus kan monteres både med Isofix og bilens 3-punktsele, men er ellers helt mangen til King Plus – eller er den????
  * Safefix Plus er 5 cm højere end Duo Plus, men er ellers helt magen til Duo Plus – eller er den????

  Vi har kun to krav til autostolen:
  1) Den skal kunne fastgøres med bilens 3-punktsele og have Isofix
  2) Det skal være den sikreste stol

  Hvilken stol skal vi da vælge?

  1. Hej,

   Det er korrekt antaget – der er ikke den store forskel på de modeller.

   Jeg vil vælge Duo Plus, da den har begge dele og det er en god og sikker stol.

   Hvis i har topforankning i bilen, er det med, at købe en sele hertil og så får i en virkelig sikker stol i en Duo Plus.

   Mvh

 20. Hej.
  Mine tvillinger er 9 mdr og vejer 8 og 8,5 kg.
  Vi har en gammel bil uden isofix og kun med to døre. Indtil nu har vi haft to gamle bagudvendte babyautostole, som vi ikke har været glade for. Nu er de ved at være for små, da selerne ikke kan komme højere op i ryggen. Børnene sidder dårligt i dem, selerne falder ned om skuldrene selvom de er strammet ind, og det er meget svært at få børnene ind og ud. Det er en virkelig dårlig arbejdsstilling, når jeg har problemer med bækkenet.
  Vi skal simpelthen bare have noget i den næste størrelse, hvor børnene sidder godt, og hvor det skal være nemt at sætte børnene ind i bilen, selvom bilen kun har to døre. Og så skal det selvfølgelig være sikkert!
  Dernæst vil vi meget gerne at der kan klemmes en voksen ind mellem de to stole på bagsædet.
  Først tænkte jeg på cybex juno2fix, men har fulgt diskussionen om mavepuden. Desuden er det ikke godt for os at skulle spænde med trepunktsselen hver gang, den skal helst sidde fastspændt. Derfor tænker jeg nu på rømer duo plus, men er der andet vi bør overveje?
  Mvh mette

  1. Hej Mette,

   Det lyder meget træls og gør det ikke lige frem særlig sjovt, at skulle ud og køre.

   Der findes heldigvis mange modeller og det burde være muligt, at finde en model, som passer til jeres bil og behov.

   Umiddelbart er Duo Plus også mit bud, da i får mulighed for montering med både isofix og sele + den er testet godt. Der er også maxi cosi toby, som også er med 5-punktsele, men den monteres med bilens 3 punkt sele.

   Så det kommer lidt an på, hvilken en af dem, der sidder best i jeres bil og hvilken model, der giver mest plads til personen i midten. Det kræver at i lige prøver jer frem, da sæderne i bilen har stor påvirkning af pladsen i bilen.

   Derudover er det muligt, at rykke selemonteret stole en smugle mere ud til siderne end ved isofix montering.

   Mvh

 21. Og min dreng hoved går 2 cm fra toppen af stolen. Men den kan godt forlænges så hovedstykket /selerne kommer højere op ik? Og hvor mange cm hvis du evt ved der?

  1. Hej Heidi,

   Hvis du sætter selerne i det øverste niveau – det er det højeste stolen kan blive – har du gjort det?

   Det er svært at sige, hvor mange cm det giver, da det kommer an på, hvor langt oppe selerne er nu.

   Men i en 9-18 kg. stol må toppen af barnets øre gå til toppen af stolen. Det er ikke barnets hoved, som kun må gå til toppen af stolen.

   Mvh

 22. Hej,

  Jeg er lidt i tvivl om jeg skal købe en duo plus eller en safefix plus. Jeg har isofix men ikke toptether i bilen.

  Jeg blev efter at have læst denne tråd mest lun på duo plus….men…. Da jeg så skulle til at hestille dn, stod der at den kun var godkendt til brug uden top tether i visse biler/modeller. På britax fit finder står der at man i en mitsubishi colt skal bruge en ekstra “hynde” for at den er sikker (det står der aldrig noget om på forhandlernes hjemmesider??). Derudover står der heller ikke noget om at den er godkendt til brug uden top tether….det står der ved andre modeller, har jeg tjekket;-) så nu er jeg kommet i tvivl om hvorvidt duo plus dur til min bil….som forøvrigt er fra 2007.

  Hvad siger du?:-)

  1. Hej Tina,

   Duo Plus er godkendt til, at blive brugt uden TT, som den eneste af Römers stole med TT.

   Når det så er sagt, kan der være specielle forhold, der gør, at i visse biler skal man anvende den – hvis fx. sæderne har en “forkert” hældning.

   Du bør tage udgangspunkt i den information på Römer’s hjemmeside, da forhandlerne ikke har mulighed for, at skrive alle de specielle ting.

   Mvh

   1. ok, tak for svar og for en fantastisk hjemmeside! Det er virkelig en jungle med de autostole, så det er helt uvurderligt at have et sted at stille alle de mange spørgsmål der dukker op under jagten:-)

    Jeg køber en duo plus med performance pad til min mitsubishi:-)

  1. Hej Esben,

   Nej det skal købes til stolen og koster ca 15 pund (hvis d u køber i England). Det er dog ikke et krav, at anvende TT til montering af Duo Plus, da den er testet og godkendt uden.

   Mvh

 23. Det vises ikke på videoerne, hvordan man højdejusterer selerne. På King Plus og andre modeller skubber man hovedstøtten fremefter og trækker den opad. Der er ingen hovedstøtte på Duo Plus’en og det ser ikke ud til at selerne kan justeres op af.

  1. Hej Tilia,

   Nej det kan jeg da godt se.

   Men det er nu muligt, da der er et håndtag bagpå stolen, hvor man kan sætte selerene højere op. Det kræver dog, at man tager stolen ud af bilen, da man ikke kan gøre det mens den sidder i.

   Men det er nemt at indstille den, så det behøver du ikke være nervøs for.

   Mvh

   1. Ok, kan de sættes længere op end selerne på en King Plus kan ?
    Jeg spørger, fordi du har anbefalet mig Duo’en som erstatning for king plus, fordi jeg har problemer med en lang pige på 2,8 år, som ikke længere kan være i sin king plus pga. at hun støder skuldrene op mod nakkestøtten, men er for lille til at sidde uden 3-punkts sele. Men problemet er jo også, at selerne heller ikke kan justeres længere op, når nakkestøtten ikke kan. Så vidt jeg husker, så skal seler enten går bagom og op eller lige ud bagved, men aldrig ned bag skuldrene bag ved, fordi de så sidder for lavt. Selerne på king plus’en går lige nu lige ud bagved, så det varer nok ikke længe, før de ikke passer hende mere.
    Duo’en har fordelen, at den ikke har nakkestøtten, der kommer i vejen, men hvis selerne alligevel ikke kan justeres længere op end på king plus’en, så vil vi vel lande i samme problem med duo’en om ikke så længe ?

    1. Hej Tilia,

     Der er nok ikke den store forskel, men der er et par cm. og du har helt ret i, at selerne skal komme oppe fra eller lige henover skuldrene.

     Maxi-cosi Pearl er faktisk en del højere end Duo Plus og det samme er selerne i den. Det er en dyrere løsning, da sådan et sæt med base koster 2600-3000kr.

     Det eneste rigtige ville være, at tage ud i en babybutik og afprøve forskellige stole og se, hvilken vil passe bedst til hende og hvilken der kan bruges i længst tid.

     Mvh

     1. Jeg har været i babysam og få hjælp til, hvad de havde af autostole, der kunne bruges. Men langt de fleste autostole 9-18 kg er i dag med hovedstøtte, hvor vi har samme problem som med king plus. Maxi Cosi er undtagelsen og den så jeg også på, men prøvede den ikke i bilen. Så også en Multi-tech – som kan vendes begge veje – men den virker ikke til at sidde ordentlig fast i bilen, fordi den ikke har sele-spændere til montering af sikkerhedsselen, så den er jeg ikke vild med.
      Men hvad med Rømers ældre king model ? Den hedder vist TS. Min mor har lejet sådan en i babysam. Den er uden nakkestøtte og min datter sidder fint i den. Men problemet med selerne er der måske stadig – prøvede ikke at justere dem, for det var vist lidt mere besværligt, så vidt jeg husker ? Men ellers er den vist monteringsmæssigt ligesom king plus med sele-spændere i siden.

      1. Hej Tilia,

       Ja det er godt nok en ældre model, men hvis hun kan bruge den, så er det jo den i må vælge. Det er bedre end ingen autostol og bedre end hun kommer i næste størrelse. Så selvom det er en gammel model, kan det faktisk godt være den bedste løsning for jer.

       Mvh

       1. Hvad er forskellen på King TS og Duo’en ? Er det kun isofixen på Duo’en, der er forskellen ?

        1. Hej Tilia,

         Det er jeg ikke helt klar over, da TS er ved, at være en ret gammel model og derfor ikke en jeg har sat mig ind i.

         Men forskellen må være, at Duo plus har isofix og det har King TS ikke. Det tager jeg ud fra, at den nuværende og nye King stol begge er uden isofix og kun til selemontering.

         Mvh

 24. Hej!
  Har et spørsmål ang skift fra babyautostol til King/Duo Plus! Vores søn er knap 11 måneder, men vejer kun 8,5 kg! Der står jo på begge de nævnte autostole, at barnet skal veje 9 kg, men vi synes vores søn er ved at være for lang til babyautostolen…han er 79 cm! Når han strækker benene ud, stikker de ca 10 cm ud over kanten af stolen…og der er jo heller ikke plads til, at han kan strække benene ordentligt ud, så vi er meget i tvivl om, hvornår han skal skifte! Håber, du kan hjælpe os! 🙂

  Mvh Kristina

  1. Hej Kristina,

   Det er ikke et problem. Der er masser af plads til ham.

   At hans ben går mod sædet eller er lidt bøjet, har overhoved ingen betydning. Se selv når han sover eller er ved jer, så trækker han sikkert tit benene op under sig.

   I skal først skifte når selerne kommer alt for langt nede fra eller hoved går op til kanten.

   Vores søn sad i babystolen til han var 14½ mdr. – får blev den ikke for lille til ham.

   Mvh

   1. Så det vil altså sige, at han faktisk SKAL veje 9 kg, før vi må sætte ham over i den anden autostol? Spørger meget direkte fordi, hans far næsten synes, det er umuligt at kante ham ned i stolen og ikke helt kan forstå, hvad der skulle ske ved at sætte ham over i den næste str stol…synes ikke, at et halvt kilo fra eller til kan gøre så stor forskel! Men jeg går ud fra, at stolen ikke gir’ sikkerhed nok, hvis han ikke vejer tilstrækkeligt? 🙂

    Hvornår er selerne alt for langt nede? Og må jeg ha’ lov at spørge, hvor lang og tung jeres søn var, da han skiftede?

    Tak for mange gode svar! 🙂

    Mvh

    1. Hej Kristina,

     Stolene er lavet sådan, at de yder optimal beskyttelse og komfort fra barnet vejer 9 kg og det er fra denne vægt selerne gør som de skal. Så hvis det kan lade sig gøre, at vente med at skifte, så ville jeg altså vente noget tid endnu.

     Hvis selerne kommer 5 cm. nede på ryggen, så er det for langt nede.

     Vores søn vejede kun 12 kilo, men han blev for lang til stolen og kunne således ikke bruge den det sidste kilo (den gik til 13 kg.). Jeg kan ikke huske, hvor lang han var, men det kan jeg lige tjekke i “barnets bog” – mener vi har skrevet det ned.

     Det er klart, at det bliver “svære” og det ikke føles som om der er plads nok i takt med barnet bliver større, men der er altså sjældent, at der ikke er plads i stolen når barnet ikke vejer mere.

     Lige for at være helt sikker – i har taget babyindsatsen ud ikke 🙂

     Mvh

     1. Hej igen! 🙂

      Er faktisk lige ved at tro, at selerne allerede er 5 cm nede på ryggen…ellers er det i hvert fald max en cm eller to fra…må vi lige ha’ tjekket!

      Inden vores søn overhovedet når op på 9 kg, når han at blive 13 måneder…hvis han ikke tar’ hurtigere på, end han har gjort det sidste stykke tid, og det går vel nærmere lidt langsommere, jo ældre de blir’…han tar’ bare ikke så hurtigt på, men vokser godt i lægden! 🙂

      Med babyindsatsen går jeg ud fra, at du mener den pude, der sad nederst i ryggen…for så har vi taget den ud! 🙂

      Hvilken babyautostol havde I? Kan der evt være lidt forskel fra stol til stol?

      Mvh Kristina

      1. Hej igen,

       Ok – ja det må du lige ha’ tjekket.

       Det var den jeg mente og fint i har taget den ud. Mange glemmer det og brokker sig over stolen og den manglende plads – så ville bare lige være sikker 🙂

       Vi havde en Pebble, som også er kendt for, at være lidt lang i det, så kan sagtens være derfor.

       Men når han vokser så hurtigt og ikke tager mere på, vil jeg altså anbefale jer en bagudvendt stol og helst en af dem, der går op til 25 kg.

       Mvh

 25. Tak for en super god side!
  Er Duo Plus fuldstændig magen til King Plus i størrelse, dvs. kun med den ene forskel, at der er isofix?

 26. Har 2stk af denne stol. Er meget glad for dem, især fordi de både passer til isofix og til 3-punkt sele. De er primært i en vw touran, hvor jeg har vippet bilens ryglæn tæt på stolen, så sidder stolen nemlig også helt fast.

 27. Hej… Vi står og skal købe en autostol til vores datter 9 måneder og 9 kg. Har ikke isofix i bilen så jeg er meget i tvivl om hvad den sikreste og bedste stol er… Havde egentligt tænkt på first class plus pga. At den kan bagudvendes men er blevet så forvirret over hvilken en der er bedst?

 28. Hej

  Jeg sidder og kigger på autostol og var ud fra test resultaterne ret overbevist om at det skulle være en cybex – lige ind til jeg læste denne tråd og at en forhandler havde sagt at nogle børn ikke kunne lide at have en pude på maven.

  Så nu kigger jeg så på den her Duo Plus. Men vi har ikke nogen bil og vil bare gerne have en autostol som er sikker og som vores søn kan vokse i. Derfor kigger jeg lidt på RÖMER Evolva 123 plus.

  Men kan ikke se om den ene er mere sikker end den anden. Kan du evt være behjælpelig der?

  Mvh Emilie

  1. Hej Emilie,

   De fleste børn er ligeglade med mavepuden og har de ikke prøvet andet, er der ikke et problem. Nogle vil brokke sig, men det vil andre med en 5-punktsele.

   Evolva er ikke testet, som de andre og derfor kan jeg ikke sige noget om sikkerheden i den. Så på den baggrund vil jeg vælge en Duo Plus, da den er testet flere gange og altid klaret sig godt. Den kan sættes fast med både isofix og sele, så den er god når man ikke har bil, da man så ikke er afhængig af det ene eller andet.

   Mvh

 29. Hej

  Jeg har en dreng på 15 mdr der skal have en større stol. Vi har isofix men ikke mulighed for topforankring. Fik du svar fra Rømer om sele +isofix er “nok”. Jeg er i tvivl om det skal være en safefix plus ell duo?

  Mvh Anne

 30. Hej –

  Tak for svar på mange gode spørgsmål 🙂

  Jeg kigger nu på en Duo Plus, men har set andre steder på nette, at det er forskellige modeller (og priser, modellerne imellem) Fx, Trendline, Classicline, Billy, Felix, …
  Hvad er forskellen imellem disse?? Det fremgår ikke rigtigt, udover farven…

  Mvh
  Rasmus

 31. Den bedste autostol i min verden!!
  Den vejer ikke ret meget, kan indstilles til “ligge position” og rettes helt op, med isofix halløj, min søn sidder genialt i den. Nummeret mindre, var vi rigtig trætte af, for den autostol bøjede i benene og han sad ikke hundred procent ret op, så det var en drøm da vi skiftede til den her!
  Kan klart anbefales.

 32. Har været glad for denne stol (og en ældre model) – den har holdt til lidt af hvert. Den har været rummelig og holdt længe. Skulle vi købe igen ville det være den samme vi investerede i.

 33. Denne stol har vi brugt til begge vores børn. Det er en super god stol som er nem, at sætte fast. Betrækket er nemt, at tage af og vaske i vaskemaskinen.

 34. Dejlig og nem stol, som har passet perfekt til vores børn. Nem at tage ud og skifte mellem bilerne.

 35. Vi er rigtig tilfredse med stolen, og har brugt den model til begge børn. Ja, vi er så tilfredse at vi har valgt storebroren da den ældste voksede ud af denne stol. Ville helt klart købe denne stol igen, hvis vi skulle ud og have en ny.

  Fordele: Barnet sidder rigtig godt. Den er nem at ligge i hvile position. Den er robust og nem at håndtere. Den er nem at justere, så den passer helt til barnets højde.

  Ulemper: Den kan godt drille lidt når man skal sætte den fast i bilen, indtil man har luret tricket.

 36. Hej Kristian

  Er der ved at være en test klar af versafix modellen? Med yderligere kommentarer og Info. Mit valg står nemlig pt mellem duo plus og versafix modellen.

  Mvh Louise

   1. Jeg mener bestemt Versafix’en var med i den nyeste test offentliggjort i Motor. Hvad er det ellers for en test du tænker på?
    Her vakler vi også mellem Duo Plus og Versafix, men baseret på de gode testresultater vælger vi nok Versafix da den er nyere.

    1. Hej Karen,

     Det er også korrekt – jeg kom lige til, at tænke på Xtensafix – beklager!

     Versafix er testet https://autostol.dk/model/romer-versafix/ og fik 72% i testen, hvilket er det samme som Duo Plus.

     Fordelen ved Duo Plus er, at den ikke behøver toptether, da den er testet med isofix, isofix og TT, samt sele. Derfor kan du bruge den på en af de 3 måder.

     Ved Versafix SKAL du bruge TT, da den ikke er testet uden.

     Så derfor vil jeg vælge en Duo Plus – medmindre stolen kun skal anvendes i én bil.

     Mvh

 37. Hej Kristian.

  Vi har indtil nu haft en låne autostol fra Rømer til vores datter på 8,5 md og ca. 9 kg. Den skal desværre snart sendes til reparation i Tyskland, hvor den er købt, og da vi alligevel skal levere den tilbage til ejeren i juli, vil vi nu investere i en ny autostol. Oprindelig kiggede vi på Cybex Juno Fix pga. det gode test resultat fra FDM. Hos FDM fik vi dog at vide at babyer ikke altid sidder så godt i den bl.a. fordi der ikke rigtig er plads til armene for mavepuden. Medarbejderen hos FDM anbefalede i stedet Rømer Duo plus selv om testresultatet rent sikkerhedsmæssigt ikke er lige så godt som for Cybex Juno Fix.
  Efter at have læst det der er skrevet her på siden om mavepuden og evt. risiko for skader på de indre organer, er jeg blevet endnu mere sikker på, at det ikke er Cybex Juno Fi,x vi skal investere i.
  Men hvilken autostol skal vil så vælge? Kan du hjælpe?
  (Vi har p.t. en nyere Opel Corsa med Isofix men skal snart have ny og større bil sandsynligvis en Mazda 6. Er i tvivl om der er mulighed for topforankring i Corsaen og den nye bil, vi skal have. Så håber du kan give et svar både med og uden mulighed for topforankring.)

  På forhånd tak.
  Mvh.

  Signe Riis.

  1. Hej Signe,

   Duo Plus er en rigtig god stol og har den selv, så den kan klart anbefales. Så hvis i har topforankning, vil jeg vælge Duo Plus.

   Hvis i ikke har topforankning i bilerne, kan i se nærmere på en Römer Safefix Plus. Den har bare det problem (som andre af Römer modellerne) at den ekstra hovedstøtte sidder så lavt, at barnets skuldre går på før, at barnet faktisk er for stort til stolen.

   En måde, at anvende Duo Plus på er, at sætte den fast med isofix og sele. Den er sikker med bare korrektselemontering og så hvis man så anvende isofix’en, så øger det kun sikkerheden og selen virker som en slags topforankning. Har skrevet til Römer for, at høre, hvad de siger til den løsning.

   Mvh

   1. Hej Kristian. Vi skal købe ny autostol i denne uge. I er kommet frem til at den skal være fremadvendt. Vi har isofix, men ingen TT. Skal vi købe stol op til 18 kg eller den der kan tage flere kg? Og hvilken stol vil d anbefale.

 38. Hej!

  Kan du fortælle mig hvad forskellen er på duo plus og römers versafix model? Og hvordan er versafixen sikkerhedsmæssigt?

  Mvh Louise

  1. Hej Louise,

   Nej det kan jeg ikke pt. da der først kommer test resultater her sidst i maj, hvor jeg håber Versafixen er med.

   Det kommer til at være afløseren for Duo Plus og derfor må det formodes, at den har fået ekstra sikkerhedsmæssige foranstaltninger, men det får vi at se om små 14 dage.

   Når testen kommer online og her sidst i maj vil der begynde, at komme beskrivelser, at de nye modeller og så vil man også kunne finde dem her på autostol.dk

   Mvh

 39. Hej

  Jeg overvejer at købe Duo plus’en til min snart 10 måneder gamle datter, da det virker til at der er mange positive ting ved denne autostol. Da jeg kiggede lidt på nettet for at finde den bedste pris stødte jeg på King plus’en. De to modeller ser ud til at ligne hinanden ret meget men hvad er forskellene og hvilken vil være mest anbefalelsesværdig?

  På forhånd tak for hjælpen!

  Mvh.
  Anne Louise

  1. Hej Anne Louise,

   Den store forskel er, at Duo Plus kan sættes fast med isofix OG sele, mens King Plus kun kan sættes fast med sele.

   Da prisen er nogenlunde ens og testresultatet er lidt bedre på Duo Plus, vil det være den stol jeg vil anbefale jer.

   Mvh

 40. Hej Kristian,

  Vi havde næsten besluttet os for denne stol til vores søn, men da vi prøvede den i babysam i dag sagde ekspedienten, at den ikke støtter hans hovede særligt godt ved sidekollision ift. Römer Safefix Plus, hvor nakkestøtten sidder “tættere” omkring hovedet. Er det rigtigt? Vi havde bl.a. forelsket os i denne stol, da den er forholdsvis let og vi får brug for at kunne tage stolen ud ofte, da bilen bruges som pendlerbil med flere voksne passagerer til hverdag. Man kunne måske leve med at slæbe den tungere Safefix Plus, men generer “kraven” omkring barnets hovedet ikke udsynet når han bliver lidt ældre? (Han er kun 9 mdr nu).

  Tak for en oplysende og saglig side!
  mvh Miriam

  1. Hej Mira,

   Altså der er lidt mere plads hoved kan flytte rundt på ved Duo Plus, men testen viser, at det ikke har betydning.

   Jeg oplever derimod flere og flere, der ikke kan bruge Safefix’en særlig lang tid, da “kraven” sidder i vejen for barnets skuldre og derfor må vælge en anden stol end, hvis barnet havde siddet i Duo Plus.

   Af de 2 stole vil jeg vælge Duo Plus.

   Mvh

 41. Hej, ville høre om römer duo plus findes i forskellige modeller og hvis ja, er der væsentlig forskel på disse? Jeg synes at nogen ser lidt anderledes ud i formen samt at der på siderne enten er strop eller hul til bæltet (altså at sætte bælte stykket i når det er åbent).

  1. Hej Sarah,

   Lige sådan umiddelbart, så mener jeg ikke, at der skulle være forskel på dem. Alle dem vi har herhjemme og i familien ser ud, som den på ovenstående billede og købt i 2011.’

   Kan det evt. være en King Plus eller en af de andre Römer modeller du har set? For de ligner alle sammen hinanden utroligt meget.

   Mvh

 42. Jeg har en Skoda Octavia Combi fra 2005 med isofix men ikke topforankringspunkter. Derfor er jeg i tvivl om denne stol vil være sikker nok med isofix alene. Jeg kan godt lide Duo Plus stolen, der ikke fylder så meget.

  FDM skriver på deres hjemmeside, at stolen kan monteres med isofix og trepunktssele, hvis man ikke har topforankringspunkt. Det kan jeg bare ikke se, at producenten anbefaler. Har Autostol.dk nogen erfaringer med dette?

  Jeg overvejer en Safefix Plus med støtteben, hvis Duo Plus ikke fungerer ordentligt uden topforankring, men den fylder desværre mere.

  Mvh
  Karsten

  1. Hej Karsten,

   Jeg er enig med FDM.

   Sætter du den fast med bilens 3-punktsele er det lidt samme koncept som topforankring. Sele sørger for, at autostolen ikke kan roterer fremad, da selen holder autostolen på plads oppe i toppen af autostolen.

   Så isofix sammen med 3-punktssele er bestemt en god løsning.

   Mvh

 43. Hej

  Jeg overvejer kraftigt at købe denne autostol, men har desværre ikke mulighed for at sætte en top forankring fast i bilen, hvilket du skriver man bør have. Hvad er din vurdering af stolen, hvis man ikke har en top forankring på? Er den så stadig værd at købe?

  Pft
  Mark

  1. Hej Mark,

   Vil du sætte den fast med isofix eller sele?

   Jeg anvender den selv med sele og har ikke forankring i min bil og det vurderer jeg ikke som et problem.

   Hvis du har isofix i bilen, kan du sætte den fast med både isofix og sele og dermed opnå en sikkerhed, der minder om isofix og forankring, da selen holder stolen tilbage og gør, at den ikke kan roterer.

   Mvh

   1. Kan ikke lige forstå at du skriver at man ikke kan benytte ligge/hvilepositionen, når man bruger selemontering. I videoen viser de at den godt kan bruges?

    1. Hej Kristina,

     Jeg har lige ændret ovenstående. For den kan sagtens bruges med sele montering!

     Har selv stolen derhjemme og har brugt funktionen masser af gange, så det er en smutter fra min side.

     Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.

     Mvh

 44. Vi skal til at købe en ny autostol til vores datter, men er lidt forvirret over hvilken vi skal vælge.

  Der skal være isofix, det er så dejligt nemt og sikkert.

  Vi har en lille bil (suzuki alto fra 2011) så den skal heller ikke fylde meget, og som det sidste krav skal det være en Rømer.

  Vores spørgmål er så om vi skal vælge:
  Duo plus (synes det er synd den ikke har hovedbeskytter som de andre to)
  Safefix Plus
  Safefix Plus TT

  Kan dog ikke finde ud af hvad forskellen er på de to sidste, selvfølgelig udover støttebennet.

  Er da også Top Tether i Safefix Plus?

  1. Hej,

   Ja vil give dig ret i, at det er synd Duo Plus ikke har det. Det ville lige være prikken over i’et, på denne rigtige gode stol.

   Forskellen er, at TT modellen har Top Tether, som der skal sættes fast omme bag i bilen og har man ikke det, så kan denne model ikke bruges. Den alm Safefix Plus har støtteben i stedet og det har samme effekt som Top Tether – alt forhindre, at autostolen tipper.

   Til Duo Plus skal du også anvende Top Tether når du sætten den fast med isofix.

   Når i nu har isofix og hvis i har Top Tether punktet i bilen, vil jeg helt klart vælge Duo Plus . Den er på niveau med de andre 2, men koster faktisk mindre og så kan autostolen også flyttes over i en bil uden isofix, hvis jeres suzuki skal på værksted eller bedste forældrene skal køre med datteren.

   Mvh

 45. Vi har denne autostol til vores søn på 18 måneder!!

  Jeg ELSKER den simpelthen..

  – Den er flot at se på.
  – Den er utrolig nem at tage ud og spænde fast igen..
  – Den er osse super nem at gøre rent! Og det skal autostole bare være!! Især hvis man har en søn som ELSKER at spise kiks på lange køreture 😉
  – Min søn sidder behageligt i den, han ELSKER at køre ture og har på fornemmelsen at han sidder perfekt i denne stol..

  Så 5 stjerner fra mig 😉

 46. Vi er super glad for denne stol. Der har aldrig været problemer med den. Vi har sat en topfatning på stolen, for at gøre den mere sikker. Den købte vi ved siden af stolen. Dvs. den fulgte altså ikke automatisk med. Det er heller ikke alle biler med isofix, man kan sætte en topfatning fast i. I det tilfælde ville jeg købe den isofix-stol med en fod som går ned på gulvet.

 47. Det er en udemærket stol, hvis da ikke ens vinduer sidder højt i bilen, da stolen ikke er særlig høj, vores datte kunne ikke kigge ud af vinduet når hun sad i stolen,

  Super godt at man både kan bruge den til Isofix og alm sele. det gør at man ikke behøver at ha isofix.
  Ingen problemer med selen. Nemt at tage stoffet af og vaske.

 48. Det er en okay stol og smart, at den kan bruges i bilen med sele montering og isofix. Det bruger vi en del, da stolen også anvendes af bedste forældrene.

  Minus ved stolen er, at det ikke er muligt, at flytte hovedbeskyttelsen højere op og autostolen således ser ud til hurtig, at blive for lille. Vi har ikke problemet endnu, men tror det kommer indenfor kort tid.

  Selen kan godt være lidt stram og det er som om der er 2 punkter man lige skal over når den skal strammes, men når man ved det, så er er det nemt nok, at stramme stolen.

  1. Hej, jeg har et par tvillinger, som skal over i næste størrelser autostol, men er meget i tvivl om modellen. De er nogle små størrelser, og har derfor brugt babystolen til nu, hvor de er 16 måneder, og faktisk er den ene endnu ikke helt kommet op på de 9 kg. Jeg har ikke selv bil, men kan låne enten en 3 dørs nissan micra uden isofix, eller en c5 me 5 døre og isofix. Jeg har kig på denne duo plus, rømer king II ats – og som lidt en outside besafe izi plus, men jeg tror desværre ikke den vil fungere i en tredørs micra, jeg hsr dog ikke prøvet den i. Hvad kan du anbefale, også evt andre modeller.

   Mvh Malene

   1. Hej Malene,

    Jeg ved faktisk ikke, hvor meget en izi Plus ville fylde i en Micra, men prøv at kontakte Lena, da hun sikkert kan fortæller lidt mere om det.

    Men Plussen vil være det sikreste valg.

    Når det er sagt, så er Duo Plus et rigtig god stol, som dine unger ville kunne bruge i lang tid. De sidder godt i dem og monteringen er nemt uanset om det er sele eller isofix du bruger.

    Duo Plus passer også i de fleste biler og derfor burde det være nemt, at komme afsted i en anden bil en dag.

    Jeg ville anbefale dig, at gå efter Plussen, hvis den kan være i bilerne ellers er Duo Plus den stol jeg ville vælge efterfølgende ud fra det du skriver.

    Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.