Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix III M

Måske er udseendet ikke det første man tænker på, når der skal købes børnesæder til bilen, men når nu du kan få det hele, også det lækre look, hvorfor så ikke tage det? Med Kidfix III M får du et sikkert, komfortabelt og let anvendeligt sæde, der også ser pænt ud i bilen.

Med de mange muligheder for at indstille sædet, giver det en høj komfort hele vejen gennem årene fra 4 til 12, hvor sædet kan bruges. Det forlængede sæde og den ekstra polstring gør sædet ekstra behageligt at sidde i, selv på lange ture.

Let at anvende og rengøre

Når der skal køres lange ture er det uundgåeligt, at der bliver spildt lidt på sædet og måske bliver betrækket lidt nusset. Med Römer KIDFIX III M er det let at fjerne betrækket og give det en tur i vaskemaskinen, når der er brug for det.

I brug er sædet også let at bruge og indstille. Barnet kan selv spænde den trepunktsele, der sidder i bilen over sig, for der findes helt klare røde mærker der, hvor selen skal igennem. For ekstra sikkerhed findes der en SecureGuard, der gør selen til en fir-punktstilling ved at køre den igennem et ekstra fixpunkt på maven af barnet for ekstra sikkerhed og komfort.

Mere sikkerhed

Der er hele tiden stor udvikling, når det kommer til sikkerhed i autostole og bilsæder, og med KIDFIX 3 M får du optimal beskyttelse af dit barn især ved sidekollisioner.

Det høje sæde kan ikke bare indstilles i højden, så rygstøtten sidder korrekt hele vejen igennem, det kan også indstilles i bredden, således at der ydes optimal beskyttelse og støtte uanset barnets størrelse.

Sædet fikseres i bilen ved hjælp af ISOFIX punkterne, men også gennem selen, så det er dobbelt sikkerhed og støtte til sædet. Men du kan også montere sædet udelukkende ved hjælp af selen, så den let kan flyttes fra en bil til en anden.

ADAC test resultat for Römer Kidfix III M

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.