Autostol.dk

Fra bloggen

Sitbag Baby

Sitbag

Måden Sitbag baby skiller sig ud fra de resterende produkter på er, at den blandt andet passer til alle autostole- og seletyper. Det er en fordel på mange planer, og gør hele processen med at transportere små børn en hel del nemmere.

Sitbag baby er produceret i fleece og er udstyret med en behagelig bomuldskant, som både har en god virkning på transporten af barnet, men også udseendemæssigt skiller sig flot ud fra mange andre produkter.

En vigtig detalje med Sitbag baby er, at der ikke er nogle unødvendige ting på køreposen. Der er ingen lynlåse og velcrobånd, som kan genere og i værste tilfælde påføre barnet skader. Sitbag baby er så simpel som mulig, hvilket vil sige, at alt overflødigt er skovlet væk, for at få det bedst mulige resultat.

Sitbag baby kan bruges op til 1-års-alderen. Dog skal du selv vurdere, om du kan anvende den efter at barnet er blevet 1 år. I nogle tilfælde kan man godt anvende den efterfølgende. Det afhænger af blandt andet autostolen og barnets benlængde.

SitBag Baby fik 72% i den store test af køreposer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.