BeSafe

I byen Krøderen, et godt stykke nord for Oslo, finder du virksomheden BeSafe. Den ligger midt i de Norske skove. Her, blandt træer, bjørne og i kulde har BeSafe samlet hovedkontor, fabrik og deres dygtige medarbejdere. Det er her, de producerer alverdens sikkerhedsprodukter til biler, herunder autostole.

Autostole er en vigtig del af BeSafe’s forretning, som de har fokuseret på siden 1963. I dag er de nået dertil, hvor man sagtens kalde dem en ledende virksomhed, hvad angår udvikling af autostole.

Nordmændene er stolte af BeSafe. Det er med god grund, for deres oprindelse stammer helt tilbage i 1800-tallet. Dengang var deres fokus hestesadlerne. Med tiden blev hestene skiftet ud med biler, hvilket flyttede virksomhedens fokus fra sadler til biludstyr. Deres produkter er at finde i hele 40 lande, og det lille smedeværksted er i dag skiftet ud med en stor forskningsafdeling, der dagligt arbejde med sikkerhed i autostole.

I BeSafe finder ud mere end blot en virksomhed. Hvis man besøger fabrikken, kan man mærke, hvordan de virkelig brænder for produktet.

BeSafe mener, at alle forældre først bør læse forbrugertests, inden de køber en autostol – hvad du kan finde stakkevise af her på autostol.dk. Men de mener også, at du altid bør overveje dine konkrete behov ved valg af autostol.

BeSafe er især kendetegnet for at være nemme og funktionelle design. Deres populære iZi Go-serie er lavet med sikkerheden i fokus, men designet er også let og præsentabelt.

Autostole fra BeSafe

Ingen autostole fundet…