Britax-Römer

Britax-Römer har været et så pålideligt navn inden for barnestole i over 50 år. Med en forpligtelse til at producere i Europa og strenge teststandarder er Britax-Römer-sæder nogle af de sikreste på markedet. Her får du et nærmere kig på virksomheden og dens produkter.

Bemærk, at Römer fusionerede med Britax i 1979. Det er vigtigt at bemærke, at disse to mærker stammer fra samme firma og i bund og grund er det samme. I nogle lande markedsføres de dog under hver deres navn.

En historie om sikkerhed

Britax-Römer har været involveret i bilindustrien siden 1938, hvor virksomheden blev grundlagt i Tyskland. Mens de i første omgang fokuserede på at fremstille sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler, fremstillede de deres første autostol til børn i 1966.

I årene siden da har de ikke sparet på energi eller omkostninger for at udvikle endnu mere sikkerhed til de små. I dag udvikler og fremstiller Britax Römer autostole, barnevogne og cykelstole, og 90 % af deres autostole og cykelstole er fremstillet i Tyskland eller Storbritannien. De har forpligtet sig til at producere i Europa, da det giver dem mulighed for at opretholde høje kvalitetsstandarder og kontrol over hele processen, fra design til produktion og levering.

Høje sikkerhedsstandarder

Britax-Römer går langt ud over de regulatoriske standarder for sikkerhed. Alle dele, der kommer i kontakt med et barns hud, testes for skadelige stoffer i henhold til Oeko-Tex® Standard 100. Desuden har de et internt testanlæg, hvor de udsætter deres produkter for ekstreme forhold – langt over det, man typisk ville opleve i en virkelig kollisionssituation – for at sikre, at de opfylder eller overgår alle de krævede sikkerhedsstandarder. Desuden driver de to faciliteter i verdensklasse for autostole i Europa og lancerede i 2017 et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-testcentre for autostole til børn i verden.

Mad andre ord

Når det drejer sig om dit barns sikkerhed, vil du gerne være tryge ved, at der kun anvendes de bedste produkter. Med over 50 års erfaring med fremstilling af barnestole har Britax-Römer opbygget et ry for kvalitetsprodukter, som du kan stole på. Takket være deres vilje til at producere i Europa og strenge teststandarder er Britax-Römer-autostole blandt de sikreste på markedet.

Autostole fra Britax-Römer

Ingen autostole fundet…