BubbleBum

Hvis du er en forælder, der elsker at rejse, så ved du, hvor vigtigt det er at finde produkter, der gør det lidt nemmere at rejse sikkert med børnene. Velkommen til BubbleBum, den oppustelige booster seat, der er perfekt til familier på farten..

BubbleBum blev grundlagt af Grainne Kelly i 2009. Kelly, der er mor til to børn, boede i London og rejste ofte frem og tilbage til sit hjemland, Irland, med sine små børn. Hun var frustreret over manglen på muligheder, når det kom til selepude til hendes lejebiler – de fleste var voluminøse og dyre, og hun ville ikke have en sådan at slæbe rundt på, når hun allerede havde alt det andet udstyr, der følger med, når man rejser med børn.

Så hun fik idéen til en oppustelig selepude, som nemt kunne pakkes i en kuffert eller håndbagage. Og dermed var BubbleBum født!

BubbleBum Booster Seat sælges i 27 lande og har vundet adskillige priser, bl.a. vandt den JPMA Innovation Award 2011. Sædet er egnet til børn i alderen 4-11 år og op til 36 kg. Den kan bruges med enten en hoftesele eller en skuldersele, hvilket gør den egnet til brug i både amerikanske og europæiske biler. Og det bedste af det hele er, at den vejer under et halvt kilo og kan tømmes for luft og rulles sammen, så den er nem at pakke. Du behøver med andre ikke længere slæbe rundt på en tung autostol, når du prøver at nyde din ferie.

Hvis du leder efter en nem og bekvem måde at holde dine børn sikre på rejsen, er BubbleBum med andre ord et rigtig godt bud. Og med en pris på kun 300 kr. er den også en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende!

Autostole fra BubbleBum

Ingen autostole fundet…