Jané Concord

Selvom de er relativt nye på det dansk marked, har Jané Concord i over 80 år har været en pioner inden for børnesikkerhed. Fra deres første klapvogn i 1930’erne til den seneste lancering – Groowy, den første autostol, der opfylder i-Size-standarden og er egnet til alle barnets vækststadier lige fra fødslen – har Jané altid været på forkant med innovationen inden for børnesikkerhed.

I 2013 blev Jané Group Crash Test Research Center oprettet – det eneste private crashtestcenter i Spanien. Formålet med centret er at teste Jané autostole, så de går ud over de lovmæssige krav og er de sikreste på markedet.

Jané deltager i talrige undersøgelser, velgørende samarbejder og forskellige nonprofitaktioner for at lære børn om trafiksikkerhed. Jané har i mange år været engageret i at oplyse børn og familier om trafiksikkerhed og om, hvordan man kan forebygge ulykker. Virksomhedens omfattende erfaring på dette område gør Jané til en værdifuld ressource for forældre, der ønsker at holde deres børn sikre på vejen.

Uanset hvilken fase af livet dit barn befinder sig i, har Jané Concord en autostol, der er sikker og innovativ. Med over 80 års erfaring ved Jané ved, hvordan du kan holde dine børn i sikkerhed, når du er på farten.

Autostole fra Jané Concord

Ingen autostole fundet…