Cybex

En af verdens større producenter af autostole er Cybex. Her er tale om en producent, der allerede har vundet kundernes anerkendelse, ligesom at mange forskellige tests har sendt deres stole helt til tops. Dette er selvfølgelig ingen tilfældighed.

Cybex blev stiftet af Martin Pos, der selv var far til 2. Han havde en vision om, at han ville skabe produkter, som forældre og børn ville elske. Produkterne skulle ikke ligne de traditionelle babyting, men i stedet skille sig ud med et attraktivt design. Derfor arbejder Cybex ud fra devisen “sikkerhed, design, funktion”, for at lave produkter, som både børn og voksne holder af.

Ud over alle de traditionelle testmetoder, som de fleste firmaer anvender, har mange af Cybexs ansatte selv børn. Derfor hjælper medarbejderne med at teste alle produkter, heriblandt autostole, inden de bliver sendt ud på markedet. På den måde sikre man sig, at produktet kan leve op til de høje krav, som forældre kræver i dag.

Når man snakker autostole er sikkerheden selvfølgelig det vigtigste, for som forældre er det vigtigste at kunne beskytte sit barn. Derfor gør Cybex meget ud af sikkerheden når de laver nye autostole, så du som forbruger kan føle dig tryg ved at lade dit barn bruge en Cybex autostol.

Cybex laver autostole til alle målgrupper, og lige meget hvor stort dit barn er, er der mulighed for at det kan få en Cybex autostol. Det er dog vigtigt, at man overholder de anbefalinger der følger med autostolen.

Selvom sikkerhed og komfort selvfølgelig er meget vigtigt, synes folkene ved Cybex heller ikke, at det gør noget hvis autostolen ser godt ud. Derfor har man blandt andet arbejdet sammen med designstudiet ”koncern” siden 2000, ligesom man også arbejder sammen med andre eksterne designstudier. Dette gør at man får en autostol, som også ser godt ud. Pga. sit store designarbejde, har autostole fra Cybex vundet flere store internationale priser.

FDM foretager årligt en test af forskellige autostole på markedet. I FDM’s 2022-test blev Cybex Anoris T i-Size testvinder. Blandt andet fordi det var den første autostol på markedet med indbygget airbag.

Autostole fra Cybex

Ingen autostole fundet…