Kiddy

Kiddy er en tysk producent af autostole, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Kiddy var i starten kendt under navnet Sicartex, som producerede forskelligt tilbehør til biler, dog ikke autostole. Da de lancerede deres først autostol, Urkiddy, på Stiftung Warentest og autostolen vandt Stiftung Warentest, sadlede virksomheden om og begyndte, at arbejde med produktion af autostole.

Sicartex skiftede senere navn til Kiddy, der er virksomhedens navn i dag. Kiddy er i dag også noget større, end dengang. Kiddy er i dag repræsenteret i over 40 lande verdn over, det gør Kiddy til en af de helt store spillere på markedet for autostole. Det er også et tegn på, at Kiddy har mange tilfredse kunder i hele verden.

Kiddy har meget fokus på, at deres autostole yder ordentlig sikkerhed og komfort. Det betyder blandt andet, at de har udviklet et kollisionssystem til deres autostole, der har vundet priser i Stiftung Warentest autostoltesten. Kollisionssystemet består af en stødpudeteknologi, der holder barnet effektivt fastspændt i sædet i tilfælde af en kollision. Det betyder øget beskyttelse for hoved og nakke. Kiddy er i øjeblikket førende indenfor kollisionsbeskyttelse.

Kiddy laver autostole til alle børn, uanset alder og vægt. Det betyder, at du altid vil kunne finde en autostol hos Kiddy, der passer til dit barn. Det er vigtigt at vælge en autostol i den rigtige kategori, for at den kan yde en ordentlig beskyttelse.

Kiddy har også udviklet deres eget Isofix system, kaldet Kiddyfix. Kiddyfix skulle gerne være endnu nemmere og sikre, end det almindelige Isofix system. Det er muligt at vælge autostole fra Kiddyfix med og uden Kiddyfix.

Kiddy har efterhånden vundet mange forskellige priser for deres autostole, mange nationale og internationale. Ikke mindst for deres revolutionerende kollisionssystem, men også for mange andre facetter. Det er heller ikke unormalt, at en Kiddy autostol ender i toppen af de mange tests af autostole, der foretages rundt omkring i verden.

Man bør ikke være nervøs for sikkerheden hvis man, som forældre vælger en autostol fra Kiddy. Man er nemlig sikret en autostol hvor der ikke bare er tænkt på komfort, men mindst ligeså vigtigt på sikkerhed.

Autostole fra Kiddy

Ingen autostole fundet…