Maxi-Cosi

Maxi-Cosi er et brand ejet af virksomheden Dorel Industries. Dorel Industries har ca. 5.000 medarbejdere, og deres produkter er solgt i over 70 lande. Det er derfor en stor virksomhed, som har megen ekspertise indenfor de områder, som de sælger produkter i. Hovedkvarteret ligger i Montreal, Canada, men de har også en række filialer i Europa, som sammen er med til at hjælpe deres kunder i EU.

Maxi Cosi er autostole i den dyrere ende af skalaen, men man får også meget for pengene. Deres autostole får ofte gode anmeldelser i tests og andre anmeldelser, og det skyldes netop, at de fokuserer meget på sikkerheden og kvaliteten af deres produkter. Det er faktisk svært at finde en Maxi Cosi autostol, der ikke udstråler kvalitet og sikkerhed.

Finder du en Maxi Cosi autostol, der passer til dit barn, så får du kvalitet. Du får nemlig en autostol, der kan varetage dine og dit barns interesser – først og fremmest sikkerheden. Enhver forælder vil passe på sit barn, og det er lige præcis det, Maxi Cosi gør bedst. Den passer på barnet, så der ikke sker ham eller hende noget, hvis ulykken skulle være ude.

Dernæst kommer komforten. Barnet sidder godt, når det er i en Maxi Cosi autostol. Du kan hurtigt teste komforten af en autostol, når du sætter barnet i stolen. Hvis barnet laver en utilfreds grimasse, så sidder barnet typisk dårligt. Selvfølgelig skal der tages forbehold for, at børn ofte ikke har lyst til at forlade mor eller far for at sidde i en autostol.

Maxi Cosi autostole benytter naturligvis også Isofix-systemet. Isofix er et af de sikreste systemer, som i øvrigt også er en international standard indenfor autostole. Maxi Cosi sløser ikke med sikkerheden, og deres autostole gennemgår rigtig mange tests. Testresultaterne påviser Maxi Cosis sikkerhed overfor virksomheden selv, men også overfor de mange forældrepar, som leder efter en god autostol, der kan passe på deres barn.

Finder du et godt tilbud på en Maxi Cosi autostol, så behøver du i hvert fald ikke tøve med at slå til. Det er en fremragende og udmærket autostol, der opfylder rigtig mange forældres behov hver dag.

Autostole fra Maxi-Cosi

Ingen autostole fundet…