Recaro

Recaro er en virksomhed, som blev oprettet helt tilbage i 1906. Det var en mand ved navn Wilhelm Reutter, som byggede fundamentet til firmaet Recaro, som vi kender det i dag. Virksomheden er baseret i Stuttgart, Tyskland, og er et anerkendt brand i hele verden.

Virksomheden startede med at producere karosserier, men er i dag specialister i bilsæder og autostole. Recaro introducerede de første autostole, som kunne tilpasses til barnets størrelsem, og de var blandt de første til at producere sæder med integreret sikkerhedssele. I 1971 begyndte Recaro også at producere passagersæder til fly.

I dag har Recaro 70 års erfaring med sæder, og 25 års erfaring med autostole til børn. Virksomheden ved hvad de laver, og har derfor også styr på sikkerheden, som i sidste ende kan redde dit barn fra en bilulykke.

Deres produktudvalg er meget stort. De har autostole til alle aldersgrupper og børnestørrelser. Du kan derfor sagtens købe autostole til spædbørn, men også til børn over 5 år. Der er selvfølgelig store forskelle på hvor stort et barn er, og hvor meget barnet vejer. Du skal derfor købe en autostol, der passer til dit barn. Fejlkøb og køb af en forkert autostol, kan i værste fald være unyttig i en bilulykke.

Som nævnt er Recaro et anerkendt brand i verden. Især i Tyskland finder du mange forældre, der sværger til Recaro autostole når det kommer til at passe på deres barn. Selvom Recaro ikke er lige så kendt som Britax Römer, så er det stadig et firma, der vinder priser for deres sikkerhed og kvalitet. Virksomheden er i fremgang, og det ses tydeligt på salgstallene, og samtidig også på hvor kendt de er i autostol-verdenen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken autostol du skal købe til dit barn, så er Recaro et rigtig godt valg. De har styr på sikkerheden, da de i over 100 år har arbejdet med netop sikkerhed i bilen. Derfor har de en stor viden inden for branchen, og Recaro autostole er derfor også blevet prisvindende i mange kategorier.

Du ender i ikke med en dårlig autostol, hvis du køber en autostol fra Recaro.

Autostole fra Recaro

Ingen autostole fundet…