Welldon

Welldon har siden 2003 år haft til formål at yde bedre beskyttelse af børn og levere mere sikkerhed til alle familier rundt om i verden. Deres erfarne researchteam bliver ved med at innovere og udfordre mulighederne for design og udvikling, hvilket gør dem til en af de førende virksomheder inden for børnesæder i Kina.

Design og udvikling

Welldon-teamet arbejder altid på nye måder at forbedre deres barnestole på. De mener, at der altid er plads til forbedringer, når det kommer til børns sikkerhed. For at sikre, at deres sæder er på højde med standarden, har de et erfarent team, som konstant innoverer og tester nye designs. Dette sikrer, at Welldon-sæderne er nogle af de mest sikre og pålidelige på markedet.

Sikkerhedsfunktioner

Welldon barnestole kommer med en række forskellige sikkerhedsfunktioner, der er designet til at holde dit barn sikkert i tilfælde af en ulykke. Nogle af disse funktioner omfatter justerbare nakkestøtter, energiabsorberende skum og fempunktsseler. Disse sæder er også udstyret med ISOFIX-stik, der gør installationen hurtig og nem.

Autostole fra Welldon

Ingen autostole fundet…