Sikkerhed frem for alt

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

De fleste nybagte forældre bliver overraskede over, hvor meget udstyr den lille ny kræver. Heldigvis kan rigtig mange ting genbruges og det gøres i stor stil. Genbrugstankegangen, der bidrager til et mere klimavenligt samfund, er kommet for at blive.

Vælg den rigtige autostol

Når det kommer til anskaffelse af autostol til de små familiemedlemmer, kan det kan dog være svært at forene genbrugstankegangen hermed. Der er tale om et produkt, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og frem for alt, sikkerheden. Autostole er under konstant overvågning for at sikre overholdelse af specifikke certificeringer, sikkerhedsstandarder og EU-krav. Anskaffelse af autostol er med andre ord en udgift, der er svær at komme udenom. Løsningen kan være køb din autostol med et lån, da der således kan investeres i den rette autostol uden at budgettet vælter og samtidig kan man være tryg forvisset om, at ens barn er spændt forsvarligt fast.

Valg af autostol afhænger også af barnets højde og alder. Det er altså flere gange, der skal tages stilling til anskaffelse af korrekt autostol. Derfor anbefales det også at købe autostol hos en autoriseret forhandler, hvor man kan få råd og vejledning fra en fagkyndig.

Luft i budgettet

Det er dyrt at være småbørnsfamilie og derfor giver det for mange god mening, at udnytte de muligheder der er. Udvidelse af familien falder ofte sammen med forældrenes uddannelse, investering i bolig, bil, mv.

Men det er også vigtigt at huske, at årene med små børn aldrig kommer tilbage og derfor vælger mange i dag at skære ned på arbejdsmængden for at få mere tid til familien. Hvis du vælger at låne penge til køb af autostol, kan det lade sig gøre at få mere luft i budgettet uden at skulle give afkald på uundværligt udstyr til dit barn. Dog er det vigtigt at undersøge lånemarkedet grundigt, så du ikke kommer galt afsted.

En fornuftig måde at finansiere det på

For mange familier er løsningen et kviklån, hvor fordelene dog også er til at få øje på, da der er tale om en fleksibel og hurtig online ansøgningsprocedure.

Ovenstående betyder, at du ikke behøver at vente på en lang og tung godkendelsesproces i banken, da du kan klare det hele online. Ulempen ved kviklånet er, at det ofte bliver for dyr en løsning på den lange bane, så man bør nøje overveje, hvor hurtigt man kan tilbagebetale lånet. Konkurrencen på lånemarkedet har dog også presset udbydere af kviklån, så det i dag er muligt at optage på mere rimelige vilkår.