Tips og tricks til gode dates på hjul

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Hvis du har bil, har du en fordel i kærligheden. Køretøjet kan nemlig muliggøre et hav af gode dates, som du kan opleve med én, du kan lide. Sammen kan I køre til alverdens destinationer, samtidig med at I nyder rejsen dertil.

Det er en kunst at komme op med opfindsomme dates. Og dog vil man helst ramme rigtigt med en date, der er svær at glemme og sjov at huske. En bil kan gøre det en hel del nemmere, fordi den giver frihed til at komme til skov som hav. Du skal bare sørge for, at der er god stemning i kabinen. Læs med her og få nogle tips og tricks til at skabe en skøn date på hjul.

Roadtrip til skoven

Det er skønt og grønt at opleve skoven sammen. Der findes mange smukke skove i Danmark, og en del af dem er altså nemmest at komme til i bil. En anden fordel ved at køre er, at I har plads til alverdens ting, der gør daten bedre.

På skovturen er det eksempelvis ekstra romantisk at medbringe ting og sager til at lave en picnic. Således har I brug for et tæppe til at sidde på, måske puder til at hvile hovedet på, dejlig mad og drikke. Når I er i bil, kan I også nemt holde ind for at købe ind til picnicen i et supermarked eller måske hos et take-away-sted. Nemmere bliver det næppe.

Kør til vandet og se solnedgangen

Det er ikke kun skoven, der udgør en romantisk setting til en date. Havet er også en klassiker. Hvis du bor i byen, er der måske langt at cykle til vandet. Og så kan bilen være en fordel. En anden fordel er, at I kan sætte jer ind i bilen og nyde solnedgangen, hvis det bliver for køligt. Der findes nemlig flere smukke strande i Danmark, hvor man må køre helt ned til vandet ved bilen. Så kan daten vare i flere timer.

Rul vinduet ned og skru musikken op

En date i bil handler langt fra kun om destinationen. Det handler derimod især om rejsen og roadtrippet. Derfor er det en god idé at sørge for, at I kan høre noget stemningsfuld musik på vejen. Det kan også være, at I vil rulle vinduerne ned og ryste håret i vinden. Et andet tip er at medbringe snacks og læskende drikke, så køreturen bliver ekstra hyggelig.

Når der er behageligt i bilen, bliver det et indbydende sted at opholde sig, næsten uanset hvor I er, og hvor I kører ind. Ja, måske stemningen ligefrem udfolder sig, og I holder ind et sted, hvor I kan være i fred… Sex i en bil er nemlig en fantasi for mange.